Dreamweaver site u Wordpress!!?

poruka: 5
|
čitano: 3.237
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, malo sam zapeo i ne mogu se sjetiti kako dalje točno, pa ako mi itko može pojasniti, napisati što trema učiniti?

Napravio sam cijeli web site u Dreamweaveru, i sada trebam taj site osim postaviti na server, trebam ga 'prebaciti' u Wordpress? Da li prvo treba postaviti na server, pa onda da mogu prebacivati u Wordpress? I kako u Wordpress ? (imam sve instalirano i spremno u wordpressu i ostalo...

...hvala unaprijed na odg...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa morati ces preraditi layout u worpress temu.. 

http://lmgtfy.com/?q=how+to+create+wordpress+themes

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok, a jel u tom slučaju ide i sve ostalo, mislim sve ostalo što sam iskodirao, ili to moram u wordpressu zaesbno dodavati (od bannera, do svih tekstova, slika, linkova, nav trake, hovera i ostalih funkcija)?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako, sad kad je sve sređeno za izvoz u wordpress (php datoteke su tu, screenshoot, index, style sheet, i sve ostalo potrebno), da li moram prvo postaviti server  postavke u DW pa tek onda sve dalje sa wordpressom ili?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da pitam, da li ima neki blog, stranica ili slično- gdje ima cijeli tutorial (ali da je dobar i shvatljiv), koji objašnjava u potpunosti kako izrađenu stranicu u Dreamweaveru prebaciti u Wordpress, gdje se nastavlja rad na stranici, tj. koja će se korsititi za svakodnevno korištenje i postavljanje određenih stvari.

Ili čak ako imaju dobri tutorijali na Youtubeu, bio bih zahvalan da mi netko da linkove od toga, jer ovako sma tražio, ali ništa konkretno da je sve dobro objašnjeno.

Pa molim vas, pomagajte, stvarno će mi trebati to...btw, znam kolko tolko radit sa WPom, ali to prebacivanje sa DW u njega, tu sam zapeo, što točno prebacujem i kako, a da sve funkcionira kasnije...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice