Davanje istog imena na više fileova odjednom???

poruka: 5
|
čitano: 1.961
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, zanima me ovo:

Imam folder u kojem imam recimo 100 pjesama. i želim na 50 određenih pjesama kad ih označim, na kraju imena dodati recimo znak +!

- Da li postoji kakva opcija ili finta da kad označim tih 50 pjesama, da im svima dodam +, ali da ostale pjesme ne poprime ime označene pjesme (tj. one na koju dodajem +), ne dobivaju zagrade i slično????

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne koliko ja znam ne mozes ...

Don Believe The Type
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Davanje istog imena na više fileova odjednom??
Bart kaže...

Ovako, zanima me ovo:

Imam folder u kojem imam recimo 100 pjesama. i želim na 50 određenih pjesama kad ih označim, na kraju imena dodati recimo znak +!

- Da li postoji kakva opcija ili finta da kad označim tih 50 pjesama, da im svima dodam +, ali da ostale pjesme ne poprime ime označene pjesme (tj. one na koju dodajem +), ne dobivaju zagrade i slično????

Ima dosta ovakvih programa pa probaj.

17 godina

Ja za to koristim FreeCommander.

Kad ga pokreneš u njemu odšetaš do foldera u kom se nalaze te pjesme i obilježiš ih. Potom odeš na "File"->"Multi rename" i u novom prozoru koji će se otvoriti odabereš opcije koje ti odgovaraju.

Za dodavanje + na kraju imena svake datoteke pod "File name" upišeš [n]+ i klikneš na "Rename".

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Davanje istog imena na više fileova odjednom??
klimama kaže...

Ja za to koristim FreeCommander.

Kad ga pokreneš u njemu odšetaš do foldera u kom se nalaze te pjesme i obilježiš ih. Potom odeš na "File"->"Multi rename" i u novom prozoru koji će se otvoriti odabereš opcije koje ti odgovaraju.

Za dodavanje + na kraju imena svake datoteke pod "File name" upišeš [n]+ i klikneš na "Rename".

E to care, odličan program, radi ko zaliven. Inače kak imam pun kufer pjesama, pa sam bio napravio folder sa omiljenim pjesmama, gdje mi se sigurno skupilo preko 300-500 pjesama, a bzvz mi bilo da imam duplo, a nisam se prije sjetio da si samo omiljenu pjesmu na kraju označim sa +, a sad da preimenujem 1 po 1 poludio bi...a ovako je bilo gotovo za 5 sec....:D

Hvala jš jednom, pomoglo mi ovo puno....;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice