Čudni fileovi na D: disku

poruka: 5
|
čitano: 1.450
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle kako sam prije imao viruta i obrisao ga, pojavili su mi se ova dva fajla.. Inače mi nisu smetali ali sad mi počinju :S.. Zanima me kakvi su to fileovi?? Jel to neki ostatci i dali to mogu brisati??

Ovi zaokruženi Ovi zaokruženi
Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

msdownload.temp ti je folder di Windows skida updateove a recycle bin ti je kanta tj. dio D diska predodređen za smeće.

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Čudni fileovi na D: disku
F1-IVO kaže...

msdownload.temp ti je folder di Windows skida updateove a recycle bin ti je kanta tj. dio D diska predodređen za smeće.

Da, sve je to onda ok ali zanima me zašto to nije na C: disku gdje su windowzi instalirani??? I sad jel ja to mogu obrisati ili ne?{#}

18 godina
moderator
luxxxfromhell kaže...
F1-IVO kaže...

Da, sve je to onda ok ali zanima me zašto to nije na C: disku gdje su windowzi instalirani??? I sad jel ja to mogu obrisati ili ne?{#}

A što ti se uopće nalazi u toj mapi? Da možda nema virusiće? Generalno gledano smiješ ju obrisati - ona je namijenjena privremenom spremanju datoteka skinutih s Interneta - nakon instalacije ju je zapravo trebao obrisati instalacijski program koji ju je i kreirao.

A to zašto je na disku D umjesto na C - možda zbog promijenjene vrijednosti u Windowsovom registryju. Možda ti je to neki program za optimizaciju promijenio ili štoveć (da se ne opterećuje/zapunjava sistemski disk).

15 godina
mbaksa kaže...
luxxxfromhell kaže...
F1-IVO kaže...

A što ti se uopće nalazi u toj mapi? Da možda nema virusiće? Generalno gledano smiješ ju obrisati - ona je namijenjena privremenom spremanju datoteka skinutih s Interneta - nakon instalacije ju je zapravo trebao obrisati instalacijski program koji ju je i kreirao.

A to zašto je na disku D umjesto na C - možda zbog promijenjene vrijednosti u Windowsovom registryju. Možda ti je to neki program za optimizaciju promijenio ili štoveć (da se ne opterećuje/zapunjava sistemski disk).

Eh to je problem. Ja nisam koristio nikakve cleanere niti optimizatore, a imao sam viruta, i još me je bio pronađen trojan.downloader.. No, ja sam to obrisao avvast! boot time scanom, ali mi je to ostalo pa sada nisam zna što s time...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice