Čudne poruke u Windowsima

poruka: 6
|
čitano: 1.436
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nakon što sam skupio virus i to riješio sa SUPERAntiSpywareom, počele su mi se javljati čudne poruke u Windowsima kojih do tad nije bilo.
1. Make sure disk is not full or write-protected
Ovu sam poruku dobio kad sam išao skinuti program sa neta. Zna se pojaviti i kad idem premjestiti neki file iz jednog programa u drugi.
2. Download stop. There is not enough free space on the disk.
Na disku sam imao neki 300 MB slobodnog prostora, a skidao sam .rar file od nekih 280 MB. Download je došao do 99% i javio obu poruku. Kasnije sam skinuo drugi file još veći (oko 290 MB) i normalno je završlo.
3. Windows cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.
Ovo mi se javilo kod pokretanja filea EvID4226Patch (TCPIP.SYS update), i to samo engleske verzije, dok njemačka normalno radi. Isti sam file pokrenuo na loptopu, i sve je normalno.
Imam Windows XP Professional sa Service Packom 2.

Tražio sam na Google, ali nisam uspio naći rješenje.
Ako može bilo kakva pomoć barem za bilo koji od ovih problema!
Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno ti je taj patch dobro ispatchirao winse sa svakakvim smecem.Probaj nanovo skenirat sa antivirusom,adwareom,spybotom ali u safe modu.

Svi smo mi dr.Šimić!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Čudne poruke u Windowsima
F1-IVO kaže...

Vjerojatno ti je taj patch dobro ispatchirao winse sa svakakvim smecem.Probaj nanovo skenirat sa antivirusom,adwareom,spybotom ali u safe modu.

Misliš na ovaj TCPIP.sys? Mislim da preko njega nisam mogao ubaciti nikakva smeća jer je to zakrpa za sistemsku aplikaciju u Windowsima (omogućava otvaranje većeg broja konekcija za net).
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2008 19:06 (bjede).
16 godina
neaktivan

potpuno si krivo shvatio.

TCPIP je protokol, a ne patch.

Mocni
17 godina

A ne znam, skinuo sam ga pod 'patch' želeći ubrzati torrent (otvoriti dodatne konekcije). Ako može ukratko objašnjenje što je protokol? I što bi moglo biti razlog da eng verzija ne radi, a njem radi normalno?

17 godina
neaktivan

Torrent ce ti bit brz jedino ako ima dosta seedera dakle ljudi koji taj fajl ili sta vec dopuste da se skida.Mozes imat i 100mbit vezu,ako nema dosta seedera imat ces jadnu brzinu.Radije otvori port ako nisi pa vidi dal ima promjene.Evo ti link za port forward:

http://portforward.com/

Svi smo mi dr.Šimić!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2008 17:01 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice