Čudan problem kod startupa

poruka: 8
|
čitano: 1.849
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ovako, kod startupa windowsa mi se uopće ne prikažu ikone na desktopu niti Taskbar, u tom trenutku ne radi niti tipka za start niti desni klkik miša, i automatski mi se otvore My documents. sad šta bi to bilo virus ili ? drugih problema nemam, laptop se ne smrzava i radi prilično normalno, jučer sam pokrenuo onaj 'recovery' dvd koji sam s njim dobio ali se problem nije rješio.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Čudan problem kod startupa
sauron_15 kaže...

ovako, kod startupa windowsa mi se uopće ne prikažu ikone na desktopu niti Taskbar, u tom trenutku ne radi niti tipka za start niti desni klkik miša, i automatski mi se otvore My documents. sad šta bi to bilo virus ili ? drugih problema nemam, laptop se ne smrzava i radi prilično normalno, jučer sam pokrenuo onaj 'recovery' dvd koji sam s njim dobio ali se problem nije rješio.

Skini ovaj dole program updejtaj ga i obavi Quick Scan pa ukloni kaj bude nasel ak trazi Restart obavi to odma.Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

17 godina
neaktivan

Zvuči kao da ti se iz nekog razloga explorer.exe više ne diže sa sustavom. Pokušaj explorer.exe staviti među startup programe. Usput pogledaj u startupu jel' ima tih My Documents i njih izbrisi iz startupa...

Startupu pristupaš preko izbornika Start -> Run -> Msconfig

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina
paintb0x kaže...

Zvuči kao da ti se iz nekog razloga explorer.exe više ne diže sa sustavom. Pokušaj explorer.exe staviti među startup programe. Usput pogledaj u startupu jel' ima tih My Documents i njih izbrisi iz startupa...

Startupu pristupaš preko izbornika Start -> Run -> Msconfig

To se moze puno elegantnije i preglednije u par poteza napravit s CCleaner kojeg vecina ima na kompu ionak.Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

To se moze puno elegantnije i preglednije u par poteza napravit s CCleaner kojeg vecina ima na kompu ionak.Cool

Ja sam old school ^^

A što ako autor teme spada u manjinu koja nema CCleaner?  Belji se Dok ga pronađe, skine, instalira i podesi, rješenje nije više tako elegantno i pregledno u par poteza  Cool

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
15 godina
neaktivan

Ja sam imao isti problem. Rješenje: Napravi novi account na svom računalu. Kopiraj datoteke iz My Documents i izbriši stari account.

Explorer nije problem. Otvoris li Task Manager vidit ćeš da je on otvoren, ali da otvara samo My Documents. Uzrok ovog problema mi

je osobno nepoznat. Nakon što popraviš stanje na desktopu prođi antivirusnim programom.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja sam unutar virtual boxa skupljao viruse... i virus imena massacre mi je radio isti problem, samo što ja exploreru nikako nisam mogao pristupiti, a my doc se otvarao startupom... možda nije taj ali sigorno je virus u pitanju

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 15:37 (mindstorm).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rambox kaže...
sauron_15 kaže...

Skini ovaj dole program updejtaj ga i obavi Quick Scan pa ukloni kaj bude nasel ak trazi Restart obavi to odma.Cool

http://download.cnet.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html

rješio sam problem sa ovim programom, hvala

ali mi je sad računalo dosta usporeno, ne znam zbog čega. ponekad se pojavi ova poruka(slika) , šta bi to trebalo značiti?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice