Creative control panel problem

poruka: 3
|
čitano: 1.314
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ukratko frend je kupio creative sound blaster arena headset i koristio ih je cca 20 dana bez problema i danas sam skužio da mu ne radi surround pa ajde mi bacili uninstall drivera pa na novo da konfiguriramo i došlo je do toga da smo stavili drivere za w7 64 kao i prije znači iste(najnoviji driveri)i nikako ne možemo dignuti control panel i usput se pojavi problem kao ovom momku sa njihovog support foruma  http://forums.creative.com/t5/Windows-7/Crative-Console-Launcher-is-broken/m-p/545985

znači koristili smo revo uninstaller,driver sweeper i u registryu čistili ključeve i stvarno nije više bilo ničega,probali smo i compatibility mode za vistu i hehe xp.

nemamo više ideje pa ako ima netko da je korisnik creative proizvoda imao ovakav problem a guglanjem vidim da mnogi imaju da baci koju ideju,hvala.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo danas je instalirao nanovo win764 i opet se pojavio isti problem,ne pojavljuje se contol panel za settingse od slušalica tipa eq i 3d surround optionsa.

netko mi je bio preporučio te slušalice ali sad sam vrlo sretan sa g35 jer bi ispalio na živce tako jedan ogromni BUMP,hvala.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

fin bump

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: