CPU usage 100%

poruka: 24
|
čitano: 7.210
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

http://www.dodaj.rs/?3y/bE/1x2XbV4K/task.jpg

Moze li mi neko reci zasto mi je cpu na 100% i svake sekunde skoro mijenja proces koji najvise koristi cpu?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 14:51 (dziza_23).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: CPU usage 100%
dziza_23 kaže...

http://www.dodaj.rs/?3y/bE/1x2XbV4K/task.jpg

Moze li mi neko reci zasto mi je cpu na 100% i svake sekunde skoro mijenja proces koji najvise koristi cpu?

Stavi kvačicu na show processes from all users pa onda daj SS.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

0 0 hvala 0
15 godina

Skeniraj MBAM-om za viruse pa nam javi rezultate. msiexec.exe, lsass.exe i csrss.exe su uglavnom sistemski procesi, ali i česta meta virusa.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

vec sam to odradio ranije, pronasao 3 problema u registru, to sam pobriso

0 0 hvala 0
15 godina

Comodo Cleaning Essentials dolazi sa KillSwitchem u kojem možeš utvrditi da li je pojedini proces siguran ili zloćudan, ali ga nemoj prekidati bez obzira na rezultat, već nam stavi screenshot pa ćemo vidjeti što dalje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 15:55 (deadman).
14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

http://www.dodaj.rs/?24/sL/1kVv2RrI/killswitch.jpg

evo, svi procesi su sigurni, ali sad kad sam to provjeravo nije radio na 100%, znaci samo ponekad se ukljuci i radi tako

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

vec sam to odradio ranije, pronasao 3 problema u registru, to sam pobriso

izgleda kao da nešto instaliraš
kad kažeš tri "problema u registru",pada mi na pamet disabled.security (pum)..nebitno
možda još scan s hitmanom ?

14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

jest cini mi se da je takve greske pronaso, a evo sad cu probat jos ovog hitmana

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

jest cini mi se da je takve greske pronaso, a evo sad cu probat jos ovog hitmana

to su potencijalno nepoželjne modifikacije,a ne virusi,ugašeni updatei sistema i sl
probaj ,ne škodi još jedna provjera,iskreno ne znam o čemu se radi

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 16:24 (seneka).
14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

pregledo i s hitmanom, nije pronaso nikakve prijetnje, samo tracking cookiese i njih je pobriso, najgore mi je kad ukljucim bittorrent i skidam nesto, odma skoci na 100% i ne mogu npr. gledat neki film koji sam vec skino, trza mi i uspori mi kompjuter

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

pregledo i s hitmanom, nije pronaso nikakve prijetnje, samo tracking cookiese i njih je pobriso, najgore mi je kad ukljucim bittorrent i skidam nesto, odma skoci na 100% i ne mogu npr. gledat neki film koji sam vec skino, trza mi i uspori mi kompjuter

bojim se da to na ovoj konfiguraciji ne možeš komotno raditi u isto vrijeme

14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

ma prije je moglo, ne znam sta se sad desava, svejedno hvala ti na pomoci :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

ma prije je moglo, ne znam sta se sad desava, svejedno hvala ti na pomoci :)

ma nema na čemu,evo ako hoćeš skini hijackthis da se još vidi šta se sve vrti u pozadini
samo napravi scan i save log file,i kopiraj log, pa ga zalijepi tu u poruku

14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

evo i log:

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4

Scan saved at 16:56:15, on 12.8.2012

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe

C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe

C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avshadow.exe

C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 4\ASCService.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE

C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe

C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe

C:\Program Files\Winamp\winampa.exe

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Google\Update\GoogleUpdate.exe

C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe

C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe

O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [avgnt] "C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avgnt.exe" /min

O4 - HKLM\..\Run: [RemoteControl] "C:\Program Files\CyberLink\PowerDVD\PDVDServ.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe

O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup

O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install

O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit

O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa.exe

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKCU\..\Run: [BitTorrent] "C:\Program Files\BitTorrent\BitTorrent.exe"  /MINIMIZED

O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Google\Update\GoogleUpdate.exe" /c

O4 - HKCU\..\Run: [Advanced SystemCare 4] "C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 4\ASCTray.exe"

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000

O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll

O23 - Service: Advanced SystemCare Service (AdvancedSystemCareService) - IObit - C:\Program Files\IObit\Advanced SystemCare 4\ASCService.exe

O23 - Service: Avira AntiVir Scheduler (AntiVirSchedulerService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\sched.exe

O23 - Service: Avira AntiVir Guard (AntiVirService) - Avira GmbH - C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\avguard.exe

O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe

--

End of file - 3780 bytes

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CPU usage 100%

Advanced SystemCare 4
Google Update
 BitTorrent
SoundMan
NeroFilterCheck
NvCplDaemon
 WinampAgent
 NvMediaCenter
CyberLink\PowerDVD
 malo ti je pretrpan startup,ovo gore se ništa ne treba dizati s windowsima
imašccleaner?

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 17:12 (seneka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
dziza_23 kaže...

zašto ne staviš SP3?

sve je ok koliko vidim

R.I.P. EnlightenedPhoenix ......////...... TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :)
14 godina
neaktivan
CPU usage 100%

nemam na ovom racunaru instaliran ccleaaner, al sad cu i njega uposlit, iako sam sve nepotrebno mislim obriso

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

nemam na ovom racunaru instaliran ccleaaner, al sad cu i njega uposlit, iako sam sve nepotrebno mislim obriso

ne,nego ga stavi pa rastereti windowse, i tamo pod alati,pokretanje s računalom onemogući(znači ne brišeš nego samo onemogućuješ - disabled) te stavke da se ažuriraju s windowsima
advanced system care ti isto tako ne treba,to bi deinstalirao ili ga samo ručno pokretao
ctfmon.exe isto isključi,ne treba ti podrška za azijske jezike prepostavljam
start-contro lpanel - regional and language - languages-details-advanced-stavi kvačicu na turn off advanced text services

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 17:26 (seneka).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
dziza_23 kaže...

zašto ne staviš SP3?

sve je ok koliko vidim

ma ovo mi je stari comp od mladjeg brata, pa ja to i ne diram dok ne zapne mu nes ovako :)

14 godina
neaktivan
seneka kaže...
dziza_23 kaže...

ne,nego ga stavi pa rastereti windowse, i tamo pod alati,pokretanje s računalom onemogući(znači ne brišeš nego samo onemogućuješ - disabled) te stavke da se ažuriraju s windowsima
advanced system care ti isto tako ne treba,to bi deinstalirao ili ga samo ručno pokretao
ctfmon.exe isto isključi,ne treba ti podrška za azijske jezike prepostavljam
start-contro lpanel - regional and language - languages-details-advanced-stavi kvačicu na turn off advanced text services

sve odradio i s sa ccleaner-om i iskljucio ocu podrsku, hvala jos jednom, valjda ce bit sad bolje 

16 godina
neaktivan
dziza_23 kaže...

sve odradio i s sa ccleaner-om i iskljucio ocu podrsku, hvala jos jednom, valjda ce bit sad bolje 

valjda,još mu samo ovaj addon instaliraj na chrome,to je site advisor,ne usporava,samo čini surfanje sigurnijim

13 godina
neaktivan
CPU usage 100%

Prilikom ulaska na yu tub i na fb moj cpu usage je 100% i sta bude dalje slika na yu tubu trza ode upload a nastavi s trzanje slike i racunar usporava.mislio sam na problem rama nije problem graficke znal iko u cemu je kvaka ja vec mjenjam 2 racunara sa  istim problemom.hvala

elko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ejj mozel pomoc zasto mi pcu usage bude 100% kad udjem na yu tube i google sve pocne trzat cak i slikA SA YU TUBA A UPLOAD ODE JER JE BRZ INTERNET NEZZNAM STA CU EVO OVO MI JE 2 RACUNAR S ISTIM PROBLEMM
elko
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice