Prije tjedan dana cod 2 mp mi je normalno radio, bez stekanja i sve je islo glatko. Sada mi je poceo lagati, pise conncetion interrupted i ne znam zbog cega, kad je sve bilo normalno. Imam bezicni internet, osigurao sam mrezu i ne znam u cemu je sad odjednom problem. Nisam nista radio po internetu ili mijenjao postavke.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prije tjedan dana cod 2 mp mi je normalno radio, bez stekanja i sve je islo glatko. Sada mi je poceo lagati, pise conncetion interrupted i ne znam zbog cega, kad je sve bilo normalno. Imam bezicni internet, osigurao sam mrezu i ne znam u cemu je sad odjednom problem. Nisam nista radio po internetu ili mijenjao postavke.
To je tebi do konekcije ,ako ti je prije normalno radio onda ti nije do igrice već do konekcije.... 
moras ugasiti wireles zero config
rjesenje tvog problema je da kupis UTP patch kabel i spojis se preko njega.
metar takvog kabla dode 4 kn pa kolko oces dugacak sad racunaj.
Ne mogu ugasiti jer sam osigurao mrezu. Pokusao sam se spojiti preko kabla i kad idem enable local area connection sve se connecta, ali cod nece pokrenuti. Ucitava se, ali ne moze uci.
komp ti je 100% pun virusa,crva,trojanaca i sto ja znam sto sve ne.
nego,najbolje je da napravis cistu instalaciju windowsa(tvojoj konfi bi pasao win 7)
instliras cod 2,metnes zicu i radit ce.
probaj to pa javi!
Ma nije do wirelessa, tj. jedino ako je nesto u driveru njegovom ili se pokvario ali ako ti je prije bilo dobro trebalo bi i sad sto se tice wirelesa, jer u mene je na 15 metara jer nemogu postavit kablo i opet u igri manji/jednak ping ovima sa UTP kabel, lan.
Probaj da ti UTP kabel bude sto kraci jer sam cuo da sto je kabel duzi to slabija propusnost podataka(ispravite me ako grijesim)