COD 2 prekidanje veze

poruka: 8
|
čitano: 3.295
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
COD 2 prekidanje veze

Prije tjedan dana cod 2 mp mi je normalno radio, bez stekanja i sve je islo glatko. Sada mi je poceo lagati, pise conncetion interrupted i ne znam zbog cega, kad je sve bilo normalno. Imam bezicni internet, osigurao sam mrezu i ne znam u cemu je sad odjednom problem. Nisam nista radio po internetu ili mijenjao postavke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 2 prekidanje veze
cod2 rules kaže...

Prije tjedan dana cod 2 mp mi je normalno radio, bez stekanja i sve je islo glatko. Sada mi je poceo lagati, pise conncetion interrupted i ne znam zbog cega, kad je sve bilo normalno. Imam bezicni internet, osigurao sam mrezu i ne znam u cemu je sad odjednom problem. Nisam nista radio po internetu ili mijenjao postavke.

To je tebi do konekcije ,ako ti je prije normalno radio onda ti nije do igrice već do konekcije.... Namigiva

RIDER
16 godina
neaktivan
COD 2 prekidanje veze

moras ugasiti wireles zero config

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
cod2 rules kaže...

rjesenje tvog problema je da kupis UTP patch kabel i spojis se preko njega.

metar takvog kabla dode 4 kn pa kolko oces dugacak sad racunaj.

Luckyluke!
16 godina
neaktivan

Ne mogu ugasiti jer sam osigurao mrezu. Pokusao sam se spojiti preko kabla i kad idem enable local area connection sve se connecta, ali cod nece pokrenuti. Ucitava se, ali ne moze uci.

16 godina
COD 2 prekidanje veze

komp ti je 100% pun virusa,crva,trojanaca i sto ja znam sto sve ne.

nego,najbolje je da napravis cistu instalaciju windowsa(tvojoj konfi bi pasao win 7)

instliras cod 2,metnes zicu i radit ce.

probaj to pa javi!

Luckyluke!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
COD 2 prekidanje veze

Ma nije do wirelessa, tj. jedino ako je nesto u driveru njegovom ili se pokvario ali ako ti je prije bilo dobro trebalo bi i sad sto se tice wirelesa, jer u mene je na 15 metara jer nemogu postavit kablo i opet u igri manji/jednak ping ovima sa UTP kabel, lan.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
COD 2 prekidanje veze

Probaj da ti UTP kabel bude sto kraci jer sam cuo da sto je kabel duzi to slabija propusnost podataka(ispravite me ako grijesim)

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice