CMI8738/C3DX zvučna karetica ne radi kao kao 5.1

poruka: 12
|
čitano: 2.627
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Problem je dakle u tome što sam kupio jeftinu 5.1 zvučnu karticu i instalirao je na windowse 7, i prepoznaje mi karticu, ali samo kao običnu a ne 5.1, dakle ne mogu ništa slušati na druge izlaze, radi samo glavni (zeleni).

Tražio sam drivere i čini mi se da nema novih za windows 7, zna li netko u čemu je problem?

Hitno mi je, unaprijed hvala ako netko pomogne ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: CMI8738/C3DX zvučna karetica ne radi kao kao 5

ok, niti jedan odgovor...situacija je slijedeća, nisam uspio riješiti nove drivere i sada sam u biosu omogućio da mi integrirana i ova rade istodobno. Koristim ih u Traktoru, to je i bila poanta svega, sada me muči druga stvar...ako se itko kuži, spojio sam na integriranu slušalice, a na CMI8738 zvučnike, te da bi mi sve radilo instalirao sam asio4all program i podesio sve u Traktoru. Problem je u tome što mi je slab signal na slušalicama, te se često gubi, šuška, čujem razne smetnje...zna li netko u čemu je problem i kako to popraviti?

16 godina
moderator
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jesam, to su ovi zadnji za windows 7 8.17.40 jelda? nije pomoglo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 17:57 (Electroroll).
16 godina
moderator

ako slušaš nešto što je stereo, moraju ti bit postavke kao na slici

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nisam nigdje našao ovakav programčić gdje to mogu namjestiti, samo sam preko windows sounda i playback devices pokušao namjestiti što se može

16 godina
moderator

dakle nisi instalirao te drivere...

instaliraj sa linka koji sam ti dao i moraš imat u control panelu "C-Media PCI Audio"

tamo namjesti prema slici

16 godina

E hvala ti puno, napokon je proradilo kako treba, bar u windowsima.

U traktoru sam sada namjestio izlaze, ali kada prebacim drugi kanal na slušalice, dok se samo prvi kanal čuje na glavnim zvučnicima, drugi kanal se također prigušeno čuje na glavnim zvučnicima, iako bi ga ja trebao čuti samo na slušalica (crossfader mi je skroz ulijebo, na 1. kanalu). Znaš li možda do čega je to?

16 godina
moderator

nisam upoznat s tim programom pa neznam...koristio sam samo Virtual DJ i u njemu nisam imao problema (slušalice na integriranu, ostali na C-media)

16 godina

A vjerojatno je to do loše kartice onda....u svakom slučaju hvala na pomoći {#}

12 godina
neaktivan

kako si namjestio da integrirana i ova rade zajedno?

16 godina

U BIOSU imaš opciju da uključiš integriranu ako je isključena zbog ove koja je naknadno stavljena, a za Traktor sam skinuo program Asio4all i sve štima...ali obe dvi zvučne su mi preloše, tako da je ovo samo neka prva pomoć, kvaliteta zvuka je ajme {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice