Kako i sam naslov kaže instalirao sam dotični alat iz Bug-a 207 i za par sekundi nakon instalacije dolazilo je do konstantog rušenja WinExplorera .Ništa nisam mogao pokrenuti a da mi se explorer ne ruši,znači svaki prozor koji otvorim posljedica restart svega ,ne winsa nego samo explorera .Internet expolorer normalno je radio.Do tog trenutka sve je radilo prefektno ,a i sad radi nakon što nikako drugačije nego iz safe moda nisam remove dotični alat.Ovo je samo upozorenje da se može i vama desiti isto. Slučajno ako ne znate zašto vam se explorer ruši ,malo preispitajte što ste instalirali s Bug DVD-a (207) i bingo ----demonski alat u pravom smislu riječi. Jednostavno deinstal iz safe moda i riješen problem.Žao mi je što je tako ali nešto ne štima s DVD-om ,bar mojim.Radi se o Visti Ultimate sa svim zakrpama i service packovima .Radi kao podmazana sve do ove instalacije .Znam točno da je to uzrok jer itekako vodim računa o svom sistemu i softwer-u.Do daljnjeg pripazite kad ga instalirate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Win 7 nepodržava deamon tools..barem do neko vrijeme ga nije podržavao..sad nzn..
Win 7 nepodržava deamon tools..barem do neko vrijeme ga nije podržavao..sad nzn..
sry ja shvatio win 7..zabuna
sry zabuna,ja mislio win7 xD,kad ono vrag vista :)
Očito ga ni Vista Ultimate ne podržava ...
Windows 7 podržava daemon tools,jučer sam ga koristio.
Šteta,mislio sam ga koristiti malo na Visti ali -banana---možda je samo do moje ,ali nije "naodmet" napomenuti da se i gore spomenuto može desiti,malo sam bio živce pogubio.
Ja ga koristim na Win 7 i sve radi super.
Skini novu verziju Deamona jer stara ne radi na 7mici!
Da stara verzija ti može uzrokovati rušenje sistema,kao što je meni jučer..cccc
sry zabuna,ja mislio win7 xD,kad ono vrag vista :)
lol nemoj se jos posvadjat sam sa sobom....
Oba emulacijska programa besplatni i rade ko urica na XP-u, Visti i 7-ici - provjereno.
A rade i na visti, barem na home premium 32bita, a onda vjerojatno i na svim.
Zadnje dvije verzije daemon tools lite-a su meni radile na windows 7.
I na x86 i na x86-64
Oba emulacijska programa besplatni i rade ko urica na XP-u, Visti i 7-ici - provjereno.
Yep, Alcohol 52% 100% radi na Win7 x64