BS Player i DVD Player

poruka: 6
|
čitano: 3.532
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
BS Player i DVD Player

imam problem jer nemogu gledat divx i dvd filmove na tv-u. Kompjuter mi je spojen na telku preko s-video kabla.

Molim pomoć.

Kaj trebam skinut ili podesit da bi mogo gledat i na tv-u te filmove.

Hval unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: BS Player i DVD Player
Zero Chance kaže...

imam problem jer nemogu gledat divx i dvd filmove na tv-u. Kompjuter mi je spojen na telku preko s-video kabla.

Molim pomoć.

Kaj trebam skinut ili podesit da bi mogo gledat i na tv-u te filmove.

Hval unaprijed

spojen je, a da li radi ovako, da imaš sliku sa kompa na tv-u, bez da pustiš film?
ili opće ne radi tako?
jesi podesio drivere? ati ili nvidia?
kabal je s-video na s-video? činč? scart?
daj malo informacija
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
18 godina
neaktivan
BS Player i DVD Player

grafulja je Nvidia 7300 GT.

Komp je spojen na TV preko S-video kabela(činč - žuti + s-viedo 4pinski). Signal je trenutno podešen na B/PAL.

Na TV-u vidim pozadinu i sve ostalo(npr kad igricu pokrenem vidi se sve normalno kao i na monitoru), ali kada pokrenem neki film, onda se ne vidi slika tj. crno je(zvuk se čuje, a prijevod se vidi).

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 12:43 (Zero Chance).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
RE: BS Player i DVD Player
Zero Chance kaže...

grafulja je Nvidia 7300 GT.

Komp je spojen na TV preko S-video kabela(činč - žuti + s-viedo 4pinski). Signal je trenutno podešen na B/PAL.

Na TV-u vidim pozadinu i sve ostalo(npr kad igricu pokrenem vidi se sve normalno kao i na monitoru), ali kada pokrenem neki film, onda se ne vidi slika tj. crno je(zvuk se čuje, a prijevod se vidi).

Probaj u nekom drugom playeru pustiti. Meni radi u kmplayeru. BS player nisam probao ali trebalo bi raditi.
Neznam, nemam nvidiu, tako da ti ne mogu pomoći pri podešavanju drivera. Ali kod ati-a, ja imam stavljeno da je tv na extended( il tako nešto), pa je to onda ko da je on nadovezan na monitor kompa i dok pustim film, radi bez problema
iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
18 godina
BS Player i DVD Player

Pročačkaj malo po opcijama drivera ili samog playera i probaj naći u opcijama i uključiti "Overlay" na sekundarni monitor tj. TV.

U besptičju i krava zvuči kao slavuj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BS Player i DVD Player

Dali se u bs.player pro mogu snimat pjesme

sa internetskog radia,  i kako dali neko zna.

rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice