BitTorrent

poruka: 5
|
čitano: 1.237
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
BitTorrent
Pozz

imam konekciju od 2Mbps i spojena 3 racunara na to bez ikakvih problema, ali kada got upalim BitTorrent konecija na njemu buse oko 200Kbps a mozila, internet explorer,... padne na 0,03Mbps :S malo me to buni, dali neko zna rjesenje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BitTorrent
NedoDS kaže...
Pozz

imam konekciju od 2Mbps i spojena 3 racunara na to bez ikakvih problema, ali kada got upalim BitTorrent konecija na njemu buse oko 200Kbps a mozila, internet explorer,... padne na 0,03Mbps :S malo me to buni, dali neko zna rjesenje?

To je zato jer je BitTorrent sebi uzeo cijelu vezu,  te ju je tako 'zagušio' i neda Mozzili i ostalima da uzmu, tako da možeš normalno surfat. Trebaš ograničiti brzinu skidanja kod njega, a kod µTorrenta to ide ovako: desni klik na ikonicu u system trayu i limit download.

Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 21:21 (Šef).
15 godina
protjeran
NedoDS kaže...
Pozz

Ogranici brzinu downloada u BitTorrentu jel ti on gusi sve...

16 godina
neaktivan
BitTorrent
kako tacno da ogranicim brzinu downloada i na koliko da je stavim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napisao sam ti iznad kako, BitTorrent i µTorrent su jako slični. Ako ne uspiješ tako pročačkaj po postavkama.

Ograniči download na 150Kbps, a ako ti bude Mozzila išla sporo, onda stavi manje, sve dok ne dođeš do optimalnog.

Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2010 21:46 (Šef).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice