imam konekciju od 2Mbps i spojena 3 racunara na to bez ikakvih problema, ali kada got upalim BitTorrent konecija na njemu buse oko 200Kbps a mozila, internet explorer,... padne na 0,03Mbps :S malo me to buni, dali neko zna rjesenje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam konekciju od 2Mbps i spojena 3 racunara na to bez ikakvih problema, ali kada got upalim BitTorrent konecija na njemu buse oko 200Kbps a mozila, internet explorer,... padne na 0,03Mbps :S malo me to buni, dali neko zna rjesenje?
To je zato jer je BitTorrent sebi uzeo cijelu vezu, te ju je tako 'zagušio' i neda Mozzili i ostalima da uzmu, tako da možeš normalno surfat. Trebaš ograničiti brzinu skidanja kod njega, a kod µTorrenta to ide ovako: desni klik na ikonicu u system trayu i limit download.
Ogranici brzinu downloada u BitTorrentu jel ti on gusi sve...
Napisao sam ti iznad kako, BitTorrent i µTorrent su jako slični. Ako ne uspiješ tako pročačkaj po postavkama.
Ograniči download na 150Kbps, a ako ti bude Mozzila išla sporo, onda stavi manje, sve dok ne dođeš do optimalnog.