Ažuriranje zvučnih drivera

poruka: 5
|
čitano: 1.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Ažuriranje zvučnih drivera
Pozdrav svima, imam Realtek drivere i to verziju koja je navedena u support sekciji moje matične ploče, stara 2 godine, zanima me jel to posljednja referentna verzija za moju matičnu ili ja mogu otić na realtekovu stranicu i od tamo skinut najnoviju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ažuriranje zvučnih drivera

Možeš otić na Realtekov sajt i skinut nove.

13 godina
protjeran
playjob kaže...
Pozdrav svima, imam Realtek drivere i to verziju koja je navedena u support sekciji moje matične ploče, stara 2 godine, zanima me jel to posljednja referentna verzija za moju matičnu ili ja mogu otić na realtekovu stranicu i od tamo skinut najnoviju?

samo pazi ako si na win10 + realtek kombinaciji zna biti teskih konflikata(dodaj tu i jos sve nadogradnje win10), svakako zapamti koju si tocno verziju imao i sl.lp

Intel Core™ i7 Forever
15 godina
Stjepanj kaže...
playjob kaže...

samo pazi ako si na win10 + realtek kombinaciji zna biti teskih konflikata(dodaj tu i jos sve nadogradnje win10), svakako zapamti koju si tocno verziju imao i sl.lp

8 godina
protjeran

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice