instaliro sam aviru i nakon par dana dobrog rada windows 7 mi kaže da ne vjeruje programu i jednostavno ga zatvori
i sad ga jos nemogu ni pobrisati
zna ko zašto windows sxxx po njemu kad je free
instaliro sam aviru i nakon par dana dobrog rada windows 7 mi kaže da ne vjeruje programu i jednostavno ga zatvori
http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx - koje antiviruse podržava win7
Preporučam ti skini Microsoft security esential..besplatan microsoftov antivirus...odličan programčić
podrzava win7 i aviru.. imam je i dosad problema s njom nisam imo.. a da nam kazes koji ti to program zatvara?
pa sam windows
evo sad mi e isto dogodilo i sa avastom
i nemogu pobrisat niti jedan ni avast ni aviru
Sry double post, slučajno.
Ti si sam sebi napravil problem jer si krivo odgovoril na UAC pitanje, pa ga onda iskljuci i nema problema ionak je slaba korist od toga pogotovo za neiskusne koji samo pogorsaju stvar. Znaci odi u Control Panel pa Action Center pa onda Lijevo Change User Acount Control pa klikni na to i onda postavi na Never Notifay i OK pa restartaj komp.
evo opet mi se događa isto(nije ista poruka kao prije), sad sa MS security essentials:
couldnt start microsoft security essentials service
windows cannot verify the digital signature for this file.
a recent hardware or software change might have installed a file
that is signef incorretly or damaged or that might be malicious software from unknown
source.
onda ti nes nije u redu s Win7 (ak su pitari)