Avira AntiVirus Pomoć! 2. Dio

poruka: 5
|
čitano: 2.928
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Evo mene i Avire opet, ali sada imam drugi problem. Avira je ok samo mi ponekad usred ničega izbaci da je našla virus, ali taj prozor ostane samo nekih 10 sekundi pa se ugasi. Kako da napravim da stoji skoroz jer dok ja dođem do računala on se ugasi i ne stignem kliknuti Delete ili Deny ili vec sta hocu. Prozor je namješten da se sam ugasi nakon nekoliko sekundi. Kako da to napravim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravi complete system scan i stavi da automatski ti stavi u karantenu sve sta nađe,i ako ista nađe bit ce u karanteni...

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Ok, ali necu svaki tjedan radit complete scan. Zanimam me samo kako produžiti vrijeme na tom prozoru koji se nekad izbaci ili isključiti vrijeme da stignem vidit gdje je virus i da mogu kliknuti delete.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa on bi ti triba ostat tu sve dok ti ne odlucis sta ces, tebi je ocito neku bug u pitanju... a i ako nesto nađe scan nece ti to vise nalazit guard i nece bit upozorenja!

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Avira AntiVirus Pomoć! 2. Dio

tebi je vjerojatno u postavkama namješeteno da automatski napravi nešto što si ti odredio. npr. obrisati, maknuti u karantenu itd.

a ti sigurno želiš interaktivni način rada. idi configuration - stavi kvačicu na expert mode - guard - scan - action for concerning files. lijevo odaberi interactive. i sad svaki put kad guard naleti na neku gamad obavjestit će te i ti onda ručno odabireš što želiš napraviti s njom

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice