After effects automatski zoomira? + koji format?

poruka: 10
|
čitano: 1.139
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Znaci pocea sam radit s after effectsom ( cs5.5) super je program al imam problem šta mi automatski zoomira video,znaci kad ucitam video u njega, pogledam footage i onda pogledam composition i u composition video kao da je zoomiran lagano, znaci fali na rubovima poprilično slike, npr u footageu se vidim cijeli, u composition mi fali glava i pola tijela, wtf? i koji format da koristim za redneriranje, defaultni od kamere je MTS ,međutim premier ne prihvaća to,pa moram renderirat u nekom drugom, šta da koristim? AVI kreše kvalitetu, h.264 uzima puno prostora cim se digne bitrate, neznam ni sam sta da odaberem. 

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 19:04 (athlon64).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda ucitas video npr rezolucije 1920x1080 a napravis project rezolucije 1280x720 pa zato izgleda kao da je zoomirano.

Kada otvoris AE idi na new composition i stavi rezoluciju onakvu kolika je i rezolucija originalnog videa.

Za render ja koristim xVid codec. Daje jako dobre rezultate a video ne zauzima puno prostora na disku

0 0 hvala 1
16 godina
Re: After effects automatski zoomira? + koji forma
BugFanNo1 kaže...

mozda ucitas video npr rezolucije 1920x1080 a napravis project rezolucije 1280x720 pa zato izgleda kao da je zoomirano.

Kada otvoris AE idi na new composition i stavi rezoluciju onakvu kolika je i rezolucija originalnog videa.

Za render ja koristim xVid codec. Daje jako dobre rezultate a video ne zauzima puno prostora na disku

xvid ne vidim u opcijama formata? a sta se tice ovoga gore projekt je napravljen za 1080p i primjetia sam da kad ga učitam sve bude u redu al kad ga obradim warp stabilizerom zumira ha xd.

EDIT: sinjaj slike

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 21:21 (athlon64).
16 godina
neaktivan

ne bih znao onda sta je problem, pricekaj ove strucnije od mene :)

sto se tice formata i codeca: xvid-a nema jer ga moras prvo skinuti i instalirati (ja koristim .avi format  i ovaj kodek)

0 0 hvala 0
16 godina

riješen problem sa zumiranjem (postavke warp stabilizera,automatski cropp-a po defaultu) , jos par savjeta za format ako nije problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
H264, ne uzima puno prostora nego je namijenjen za mali bitrate, 2500-4000 kbps je ok.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
16 godina

max bitrate za h264 mi je 300 xd??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

btw instalira sam xvid codec na pc al se jos uvjek ne pojavljuje u render formatima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
athlon64 kaže...

max bitrate za h264 mi je 300 xd??

A {#} to je mbps a ne kbps.

Treba ti 4000 kbps = 4 mbps

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
16 godina

ma na kraju sam ga bacia u vegas i riješia u sat vrimena, nije mi se dalo yebavat vise,a evo i video, ja sam eugen xd

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice