2 problema (Save Image As... & Youtube)

poruka: 3
|
čitano: 985
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam 2 pitanja na koja bih htio dobiti odgovore...

1. Save Image As...

Kada sa web-a želim skinuti bilo koju sliku i odem na "Save Image As..." pod "file name" mi uvijek stavlja "url" umjesto "jpeg",a pod "save as type": "Firefox Document".

Ovaj "problem" primjetio sam neki dan. Prije je sve bilo O.K.

Zanimljivo je da ako stavim "url.jpeg" onda sve ispadne dobro,i ponovno snima kao "jpeg". Ali onda nakon nekog vremena opet se vraća na taj "url".

Molim pomoć...

2. Youtube

Gotovo svi videi na youtube-u koje gledam imaju nekakav šum...odnosno kvaliteta im je katastrofalna. Zvuči kao da su zvučnici otišli...

Provjerio sam i više nego dosta videa da znam da je manje više što god da gledam tako.

Taj problem imam nekih mjesec dana.

Koliko me sjećanje služi,to mi se i prije događalo,ali je nakon nekog vremena nestalo i zvuk je opet bio "normalan".

Provjerio sam da li je sve u redu kad slušam glazbu u winampu,da ne bi bilo da su zvučnici otišli,ali tamo nama nikakvih šumova i glazba se čuje normalno.

Također,molim pomoć...

Hvala,

Matija M.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 2 problema (Save Image As... & Youtube)
The Chaser kaže...

2. Youtube

Gotovo svi videi na youtube-u koje gledam imaju nekakav šum...odnosno kvaliteta im je katastrofalna. Zvuči kao da su zvučnici otišli...

Provjerio sam i više nego dosta videa da znam da je manje više što god da gledam tako.

Taj problem imam nekih mjesec dana.

Koliko me sjećanje služi,to mi se i prije događalo,ali je nakon nekog vremena nestalo i zvuk je opet bio "normalan".

Provjerio sam da li je sve u redu kad slušam glazbu u winampu,da ne bi bilo da su zvučnici otišli,ali tamo nama nikakvih šumova i glazba se čuje normalno.

Također,molim pomoć...

Hvala,

Matija M.

hmm...znaci nije problem u hardveru nego u softveru....probaj reinstalirati flash player......el ti sumi zvuk kad si na nekoj drugoj str...npr..windows..

EDIT: ili na bug tv koji koristi microsoft silverlight
Ivan
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 12:50 (ivan_1995).
16 godina
neaktivan

Da,očito je softwerski problem.

Probao sam i na nekim drugim mjestima i sve je ok.

Mislim,isprobao sam na amazonu slušanje samplova i sve je u redu.

Ne znam šta da još kažem...nije šum/pucketanje tijekom cijelog videa,nego samo na nekim,"glasnijim" djelovima...

Najbolje bi to mogao opisati kao kad na slušalicama pojačate zvuk na maksimum i onda dođe do pogoršanja kvalitete zvuka.

Zvuk nije čist/jasan.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice