Spor T-Com ADSL

poruka: 6
|
čitano: 1.587
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Spor T-Com ADSL

Unazad 2-3 tjedna pretraživači mi sporo otvaraju stranice, gledanje videa ( YouTube i sl. ) trzavo i često zastajkuje.

Speed test ( 2 različita ) pokazuju 500 do 600 kb/s downloada, a download u pretraživačima mi ne prelazi 70kb/s, s torrentima je ista stvar.

Mrežu sam isprobavao sa:

Laptopom spojenim na WiFi

Android smartphoneom

Stolnim PC računalom spojenim LAN kablom na modem

Ni na jednom ne ide brže od spomenutih 70kb/s

Ima li tko kakvu ideju u čemu bi mogao biti problem?

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Spor T-Com ADSL

..može biti do vlage...oksidirali spojevi na tel. liniji...probaj promrdati ( izvuć i ponovo uključiti ) utikače tel. kablova na utičnicama  spliteru i ruteru , ako ne pomogne zovi korisničku službu tvog provajdera.

11 godina
protjeran
Re: Spor T-Com ADSL
AF139 kaže...

..može biti do vlage...oksidirali spojevi na tel. liniji...probaj promrdati ( izvuć i ponovo uključiti ) utikače tel. kablova na utičnicama  spliteru i ruteru , ako ne pomogne zovi korisničku službu tvog provajdera.

meni je isto bilo.prekidalo,rusila se brzina,digao buku na Operatera,a samo su oksidirali kontakti u uticnici u zidu

14 godina
neaktivan
Spor T-Com ADSL

sličan problem imam i ja. prije 2-3 mjeseca imao sam stvarno čudan pojavu da mi je internet oko 3h popodne bio skroz normalan, da bi tijekom dana brzina sve više padala te bi navečer bio tolko spor da nisam mogao otvoriti niti jednu stranicu. i to mi se je događalo svaki dan. otišao sam nakon 2 tjedan u t-com i naravno oni "ništa tu ne mogu učiniti". tjedan dana nakon posjeta tcoma (možda su na kraju i nešto učinili) internet je postao skorz normalan i sve je radilo ok. Također, jučer sam oko 11h otišao na internet i brzina je bila nula. nisam ništa mogao. Zašto mi brzina uvjek padne navečer, nemam pojma (Maxtv nemam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Spor T-Com ADSL

Uglavnom, zaključak priče je ovakav. Ovaj vikend sam 3 puta zvao službu za korisnike jer je linija počela pucati i morali su je restartirati par puta. Na kraju će mi zamijeniti modem jer ispada da je na njemu kvar.

0 0 hvala 0
16 godina
Spor T-Com ADSL

Došli jučer iz T-coma, stavili novi router, sve radi i brzine su kako treba.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice