Samsung Galaxy Tab A (2016) SM-T280 WiFi problemi

poruka: 5
|
čitano: 1.799
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav, tablet konstantno (svakih 30 sekundi) gubi konekciju kada je spojen na kućnu WiFi mrežu, međutim kada je konektovan na poslu radi bez ikakvih problema. Uradio sam factory reset, prebacio WiFi na najbolji WiFi kanal, stavio statičku IP, ali ništa nije otklonilo problem. Šta bi moglo biti?

Srdačan pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina

Imao sam sličan problem sa svojim Lenovo tabletom i problem je jednostavno bio u routeru od T-Coma. Sa starim je sve radilo odlično, a sa novim ZTE koji su mi dali, tablet nikako nije htio "surađivati". Isto sam probao sve živo i ne živo, ali ništa. Srećom meni je konekcija pucala svakih 20-30 minuta pa nije bilo toliko strašno.

Probaj s drugim routerom za početak. Ako će sve raditi onda ti je tu problem. Pitanje je dal uopće ima kakve pomoći.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Samsung Galaxy Tab A (2016) SM-T280 WiFi probl

Koliko se sjećam negdje su takav problem sa prekidanjem konekcije rješili postavljanjem kućnog rutera na zaštitu tipa WPA2-AES pa probaj mjenjati...

15 godina
Isti problem imao ali je tablet bio na staroj verziji androida ( 6 ) nakon sto sam ga nadogradio na nugat ( 7 ) sve je proradilo bez greske
Odavno je poznato na sestica ima velikih problema sa pojedinim wifi uredajima
Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima. Ovo je model sm-t280 sa instaliranom verzijom androida 5.1.1 (Lollipop). Kada pokušam ažurirati OS kaže da je instalirana najnovija verzija. Vidjet ću da li postoji neki način da se updateuje... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.8.2017 9:48 (Kvark900).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice