Molim vas hitan i precizan odgovor. Situacija je sljedeća - pretplatnik sam T-Coma već duže vrijeme (oko 3 + godine) i u zadnje vrijeme sam primjetio da mi veza stalno puca i da je internet relativno spor. Koristim Siemensov Gigaset SE555 i Edimaxov wireless adapter (onaj šrot kaj daje T-Com odma na početku.). Danas mi se dogodila nezgoda (sestra mi je zapela za karticu -> komplicirano za objasnit <- i USB konektor se malo iskrivio. Probao sam ga tako prikopčati i izravnati ga ali nije radio niti u jednom slučaju. ) i sad sam na jednom računalu ostao bez interneta. Budući da nisam expert u mrežama, zanima me sljedeće:
Bi li se mogao riješiti problem s pucanjem veze (na oba kompa) zamjenom rutera? Imam li pravo (negdje sam na forumu pročitao da imam ali želim provjeriti) tražiti od T-Coma zamjenu rutera i/ili Wireless kartice s obzirom da mi je jedna kartica već crkla (ona koju sam dobio direktno od T-Coma, nije nikakav mehanički uzrok), a ovu koja je sad strgana sam dobio od frenda. Bi li mi se više isplatilo uzet neki duži kabel pa spojiti žično (PLS i objasnite kak, nisam 100% siguran...)?
PLS HELP HITNO JE!