Pozdrav,imam problem sa torrentom.Dakle,do prije 2 dana sve sam skidao normalno i brzinom 400/500 kb/s no tada sam probao skinuti jedan torrent koji je imao puno seedera i sve ali kad ga pocnem skidati skida mi se 40 kb/s najvise.Cak sam probao i skidati torrent koji sam skinuo prije 2 dana punom brzinom i taj mi se isto skidao max. 40 kb/s.Molim vas pomoc
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Cak sam probao i skidati torrent koji sam skinuo prije 2 dana punom brzinom i taj mi se isto skidao max. 40 kb/s.Molim vas pomoc
Kakva je brzina na speedtestu?
ovako:
Ping-41
download speed-4mbps
upload speed-0,25 mbps
Brzina je u redu, neki problem sa torrentom, pričekaj druge prijedloge.
Također isti problem :( Torent pun seedera skida mi sa 0-60kbps a ne 500 kbps!
Hm, iz mog iskustva nije toliko bitan broj seedera nego da li netko od seedera ima seedbox. Ovi sa seedboxom brzo vrate što preuzmu i prekinu seed jer postignu ratio 1. A tada dolaze do izražaja lumeni koji su ograničili upload na par kB/s, ili nisu sredili dostupnost pa im je upload nikakav.
Hm, iz mog iskustva nije toliko bitan broj seedera nego da li netko od seedera ima seedbox. Ovi sa seedboxom brzo vrate što preuzmu i prekinu seed jer postignu ratio 1. A tada dolaze do izražaja lumeni koji su ograničili upload na par kB/s, ili nisu sredili dostupnost pa im je upload nikakav.
AL to se sve pocelo dašavat zadnjih 2-3 dana!I na samom početku!
Možeš pokušati instalirati neki drugi torrent klijent ili reinstalirati postojeći, također uključi protokol encryption u postavkama. Nekada i ograničavanje brzine downloada/uploada pomaže kod stabilnog bandwidtha (spriječava skokovite promjene brzine)...
To je do torrenta.
Pozdrav!
Imam pitanje vezano uz brzinu uploadanja. Dakle up speed mi je mizernih 0.3 Mbps.
Jel se to kako u postavkama uTorrenta moze ubrzati?
Ili bilo kako da li se moze povecat?
Hvala :)
Pozdrav!
Imam pitanje vezano uz brzinu uploadanja. Dakle up speed mi je mizernih 0.3 Mbps.
Jel se to kako u postavkama uTorrenta moze ubrzati?
Ili bilo kako da li se moze povecat?
Hvala :)
Nije muguce jer je upload za
Hmmm... ne,gdje to mogu skinut?