Ne radi mi wifi na laptopu

poruka: 7
|
čitano: 9.016
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav, digo sam nove win na laptopu. Sve radi kako treba osim wifi-a. Kada se spojim na wifi na onoj ikoni gdje prikazuje jesi povezan ili ne, prikazano je da neta ima ali na toj ikoi prikazuje neku slicu da gdje kaze da nesto ne valja. Na mobitelu i drugom laptopu se na wifi mogu povezat bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

- O kojem laptopu se radi (točan model napiši)? Da li si instalirao drivere za WLAN? Jesi radio neka TCP/IP podešenja (KLIK) za statičku IP adresu između računala i routera?

- Programom Snipping tools poslikaj tu ikonu od WLANa, stavi sliku na forum.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Ne radi mi wifi na laptopu

-vjerojatno WPA/WEP (by Vidoviti Milan i njegova kugla).

-windowsi nude i troubleshoter...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

imam isti problem nakon sto sam donjeo laptop sa servisa jer mu se pokvario ekran i kad sam ga htjeo spojit bezicno jednostavno nemogu, dok zicno hoce, mislio sam da je mozda sa windowsima problem digo windowse i instalirao sve drivere i opet isti problem jednostavno nezeli sta mislite u cemu je problem, radi se o HP Probook 4710s laptopu?

-ono gore sto prica valentin nisam nista to dirao

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 22:36 (deklok).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ako su mjenjali ekran lako moguće da su zaboravili spojiti wifi antenu. Ona se nalazi u poklopcu uz ekran.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina

napisao si da ti se nece spojit na mrezu. da li jer nemas signala, jer se prikaze neka greska ili nesto je trece u pitanju. i da antena nije spojena, vjerojatno bi se mogao spojit na mrezu ako je  laptop u neposrednoj blizini routera

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vracen u servis, zaboravili spojit na maticnu zicu od wireless kartice kad su vracali ekran. Sad sve radi normalno, hvala ljudi na pomoci...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice