Lijep pozz svima..
Ovako hvatam net na laptop od prijatelja preko usb wifi sticka na laptop i hocu taj internet podjelit dalje da mogu s android uredaje se povezat na net jer nemogu s njim uhatit signal samo na jednom mjestu u kuci.prije par dana sam instalirao connectify na laptop i radilo sve ok par dana. odjednom mi je pocelo izbacivati neki problem i nestao mi je ovaj virtualni adapter nakon 2 dana trazenja po netu nekako sam ga opet aktivirao problem je neki bio u tom sticku valjda jer sam njega onemogucio u opcijama i nakon toga se virtualni adapter ponovo prikazao(mogao sam ga naci u device menageru al je imao onaj zuti trokutic nezz sta je problem bio) uglavnom sad je ok al je sad problem kad pokrenem connectify nemam internet na mob.koliko sam ja skontao da je problem u tome kad moram podjeliti internet sa wifi sticka na virtualni adapter izbaci mi "an error ocurred while Internet connection sharing was being enabled.The dependecy service or group failed to start."nasao sam na netu da dosta ljudi je se to dogadalo i ni jedno rjesenje meni ne pomaze.pokusavao sam pokrenuti ICS servis al istu gresku izbaci.neznam vise sta bi pokusao cak sam mislio reinstalirati win,ako netko ima neki savjet ili rjesenje bio bih vrlo zahvalan.unaprijed hvala i oprostite ako sam otvorio temu a vec ima ja je nisam uspio naci.