Jako čudan wifi problem

poruka: 6
|
čitano: 2.258
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jako čudan wifi problem

Pozdrav ljud, molio bih vas za pomoć oko jedno jako čudnog problema...

Nikad mi se ovo nije dogodilo još...

Imam na kompu Windows 7 i Linux (Gnome)...

Do nedavno mi je sve super radilo što se tiče spajanja na net....Spajam se uvijek bežično i sve radi super...

Dok danas od jednom se više ne mogu spojit preko Windowsa 7, tj. spojim se na modem, al mi router neda van na net...Cijelo vrijeme piše Connected...Probao sam naravno gasit i palit modem, postavke gledat, sve je normalno namjesteno....Resetiro modem, wireless karticu iz kompa vadio, deinstaliro pa ponovo instaliro...Ono sve kaj god sam se sjetio...

E sad to nebi bilo opće tolko čudno, osim kaj kad se prebacim na Linux, sve normalno radi, ono bez greške...I još gora stvar je da mi to sve normalno radi i na iPhone-u i na Androidu....Znači wireless net mi normalno radi na svim OS-ovima osim Windowsa....I to samo onak, iz čistog mira :( .

Jel ima tko još kakvu ideju, molio bih vas, jer se danas skoro cijeli dan zezam s tim :(

Asus P7P55D, i5 760@4GHZ, XFX ProSeries 750W , Noctua NH-U12F,NM-I3, Corsair 8GB CMX4@1433MHz, Corsair SSD F60, MSI GTX 470, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 0:22 (dainese46).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Jako čudan wifi problem

Na windowsima (dok si spojen na wifi tj. dok ti ne da na net)

win + r (ili start - run) upiši cmd i stisni enter. U Command Prompt napiši ipconfig /all i kopiraj output ovamo (kopiranje - desni klik bilo gdje u cmd-u -> odaberi Select all i bez klikanja igdje pritisni enter)

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Jako čudan wifi problem

Ockey, budem to napravio, sad sam na drugom kompu, pa ono, trenutno ne mogu, al budem napravio C/P pa stavim tu...

Al velim, jako dugo se bavim s kompovima (ne tolko s mrežom) i ovakav čudan problem nikad nisam imao

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H80, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660 OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x
17 godina
neaktivan
Jako čudan wifi problem

napravi system restore na onu točku kad ti je wireless normalno radio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jako čudan wifi problem

također probaj ipconfig /flushdns

(resetira dns cache) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jako čudan wifi problem

Evo rješio sam problem....

Još mi je kolega na poslu objasnio kaj je točno kaj i kaj bi trebao napravit ak nis nebude radilo...

I naravno kaj se dogodilo, ništ od svega kaj ste mi VI tu rekli, i kolega s posla, nije mi trebalo...

Glupi driveri su se na neki način zblesirali, od wifi kartice koju imam...

Izbrisao drivere, ponovo instalirao i sve opet radi...

Koji glupi problem :( .

Al svejedno, hvala Vam svima

MSI Z77A-G43, i5 3570K, XFX ProSeries 750W , Corsair H80, Corsair 16GB Vengance, OCZ Vertex 4 120GB, Gigabyte GTX660 OC, CL X-Fi Xtreme Audio, Chieftec BA-01B-B-B, Logitech G9x

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice