File sharing preko Thompsona st780

poruka: 3
|
čitano: 1.111
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
File sharing preko Thompsona st780

Kao što naslov kaže nemogu to da ostvarim. Probao sam preko čarobnjaka za bezžične mreže ali problem je što nemogu da postavke unesem u router. Inače inetrnet sharin radi bez beda(laptop i komp) ali bi hteo da preko laptopa pristupim kompom bezžično. Svaka pooć ili savjet je dobrodošao

0 0 hvala 0
17 godina
RE: File sharing preko Thompsona st780
Slobo kaže...

Kao što naslov kaže nemogu to da ostvarim. Probao sam preko čarobnjaka za bezžične mreže ali problem je što nemogu da postavke unesem u router. Inače inetrnet sharin radi bez beda(laptop i komp) ali bi hteo da preko laptopa pristupim kompom bezžično. Svaka pooć ili savjet je dobrodošao

Mislim da je taj router samo za internetsko povezivanje.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
RE: File sharing preko Thompsona st780
Slobo kaže...

Pa uključi samo sharing diska kojeg želiš vidjeti u mreži desni klik na disk, i tamo bi trebala biti opcija file sharing. Kada to

uključiš, samo odeš na My network place, ili u exploreru ukucaš ip adresu računala kojem želiš pristupiti (ip vidiš desni klik

na local area ili wireless network connection, pa onda status), kada ukucaš ip, pokaže ti se sharani disk od drugog računala..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice