Zvučna kartica

poruka: 6
|
čitano: 1.695
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zvučna kartica

Stavljam temu ovdje iako se nadam da je problem softverski.

Kupio sam ovu zvucnu karticu tu na forumu. Danas ja nju ubacim u komp, instaliram drivere s cd-a. Radi sve ali zadnji desni zvucnik ne (imam 5.1 zvucnike).Pogledam, sve sam spojio po uputama.Skinem novije drivere sa interneta, sad ni jedan zvucnik neradi, instaliro sam opet ove sa cd-a, ali i dalje ni jedan. U control panelu mi nigdje nepisi analog sound (kak je dosad) nego samo digital. Ako prebacim zvucnike na on-board zvucnu sve radi savrseno.

Molim pomoc!!!

HVALA

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zvučna kartica

Ajde ti te drivere deinstaliraj i načisto instaliraj ak nisi ,mozda je nesto od starih ostalo pa te zeza  !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvučna kartica

huh, ugasio sam komp, izvadi karticu na 2 sekunde, vratio je nazad, upalio, kad su se digli winsi culo se puff (ko da je neko daskom udario po madracu xd) i sad radi, ali svjedno neradi straznji desni. Kad insaliram drivere mogu odabrat kake zvucnike imam, ja odaberem 5.1, el trebam nes drugo?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zvučna kartica

Probaj naprimjer prednje zvucnike ukopcat u taj utor da vidis dal uopce radi !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zvučna kartica

neznam kako ali sad svi rade

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zvučna kartica

ups

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:28 (formula1live).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice