Zločesti Virusi

poruka: 11
|
čitano: 1.975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zločesti Virusi

E Book!

Imam problema sa zločestim virusima koji se lijepe na moj komp kao ludi

sve je bilo mir i tišina barem duže vrijeme dok nisam zaradio malware kojeg sam

uspješno uklonio ali gle sad čuda već me duže vrijeme gnjavi TR.Downloader kojeg sam

već po neznam koji put uklonio ali za neko čudo nakon kraćeg vremena gle frajera opet mi se

pojavi na računalu kako se trajno rješit tih napasti koristim Antvira onaj kišobran i korstim uz njega

MalwareBytes Antimalware verzije antivirusa su Free.  Napominjem da mi najveće probleme stvara

taj TR/Downloader.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Zločesti Virusi

Najbolje bi bilo formatiraš hard i ponovo instaliraš windowse i dobar antivirusni program npr nod 32

Mrog
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 10:49 (mrog 33).
16 godina
neaktivan
mrog 33 kaže...

Najbolje bi bilo formatiraš hard i ponovo instaliraš windowse i dobar antivirusni program npr nod 32

nikako nod32...preporucio bi dio kao kolega..napravi svjezu instalaciju windowsa i stavi si novi avast...

...it's only business...
16 godina
neaktivan

A Jeli Tko Razmišljao o Programu StopZilla On Mi jedini pokazuje cijelu hrpu virusa od onih opasnih

pa do onih manje opasnih ali postoji problem nakon njegovog scana i prikaza povelike hrpe infekcija

i ostalog traži Product Registracion key Jeli njega moguće ikako aktivirati li creckati.Jeli ako Rušim Sistem

ostat ću bez nekih vrijednih programa. a Volio Bih Radije Pokušati Prvo Sa Nijim to Rješit.Narvno ako je to Moguće?

16 godina
protjeran
Master Infirmiy kaže...

A Jeli Tko Razmišljao o Programu StopZilla On Mi jedini pokazuje cijelu hrpu virusa od onih opasnih

pa do onih manje opasnih ali postoji problem nakon njegovog scana i prikaza povelike hrpe infekcija

i ostalog traži Product Registracion key Jeli njega moguće ikako aktivirati li creckati.Jeli ako Rušim Sistem

ostat ću bez nekih vrijednih programa. a Volio Bih Radije Pokušati Prvo Sa Nijim to Rješit.Narvno ako je to Moguće?

najbolje napravi backup,sve sruši i ponovo postavi..to je najsigurnije..i debelo razmisli da uzmeš Kaspersky internet security..300 kuna godinu dana ali si miran...i samo nemoj reći da ti je puno...

16 godina
neaktivan

Hvala na Savjetu!

Čim stignem budem nabavio Kaspy Internet Secury ako je to cijena za 1 godinu onda

mi odgovara jer za razliku od drgih antivirusnih  programa pronašao sam i skupljih stvari cijena je ukratko

solidna!

16 godina
neaktivan
Master Infirmiy kaže...

E Book!

Imam problema sa zločestim virusima koji se lijepe na moj komp kao ludi

sve je bilo mir i tišina barem duže vrijeme dok nisam zaradio malware kojeg sam

uspješno uklonio ali gle sad čuda već me duže vrijeme gnjavi TR.Downloader kojeg sam

već po neznam koji put uklonio ali za neko čudo nakon kraćeg vremena gle frajera opet mi se

pojavi na računalu kako se trajno rješit tih napasti koristim Antvira onaj kišobran i korstim uz njega

MalwareBytes Antimalware verzije antivirusa su Free.  Napominjem da mi najveće probleme stvara

taj TR/Downloader.

superantispyware free edition
ima nekoliko varijanti trojana downloadera u definiciji,pa možeš probati s njim,ako ponudi restart da bi uspješno uklonio detektirano..obavezno ga napravi..

edit:ti dole ispod suzdrži se komentara i ne spamaj bezveze..

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 15:19 (seneka).
16 godina
protjeran
seneka kaže...

superantispyware free edition
ima nekoliko varijanti trojana downloadera u definiciji,pa možeš probati s njim,ako ponudi restart da bi uspješno uklonio detektirano..obavezno ga napravi..

šta ne staviš nick "s a spyware free edition"

edit: lol, ovo ti je 131. post di si spomenuo taj program

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 15:25 (mindstorm).
17 godina
Master Infirmiy kaže...

Hvala na Savjetu!

Čim stignem budem nabavio Kaspy Internet Secury ako je to cijena za 1 godinu onda

mi odgovara jer za razliku od drgih antivirusnih  programa pronašao sam i skupljih stvari cijena je ukratko

solidna!

Stopzilla ti je bezvezni ništ koristi program tj laznjak koji prikazuje ono cega nema totalno smece do daske.Smijeh

http://www.mywot.com/en/scorecard/stopzilla.com

16 godina
neaktivan

Misilm da se radi sigrno o TR/Agent/Downloader koji stalno uploadira ako ga se na vrijeme skine friške i nove svoje prijatelje

odnosno uploadira druge opasne trojanske konje koji su zapravo opasni.  Sam TR/Downloader samo ima koliko znam funkciju

uplodanja slanje novih virusa.  Ujedno Hvala na Pomoći i savjetu!

DJ+

17 godina
rambox kaže...

Stopzilla ti je bezvezni ništ koristi program tj laznjak koji prikazuje ono cega nema totalno smece do daske.Smijeh

http://www.mywot.com/en/scorecard/stopzilla.com

Community rating - lol. Stvarno pouzdano.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 18:23 (Elles D.).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice