Zasto mi izbaci zutu crtu na ekranu

poruka: 11
|
čitano: 3.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

danas kad sam upalio racunalo na ekranu je bila zuta crta od gore do dole malo desno od sredine,probo sam ponovo pokreniti racunalo ali opet isto,probo sam i staviti novi driver za graficku ali opet nista,opet je bila  ta zuta crta,jel mi mozete reci sto bi to bilo,eo stavio sam i sliku slabo se vidi,ali se vidi.

evo to je ta zuta crta evo to je ta zuta crta

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Monitor,to na starim monitorima se cesto pojavljivalo,ali tad si ga mo'go klepnit i nestalo bi je (znam iz iskustva)

EDIT:Posudi graficku,pa probaj,mozda je do nje al vuce me na monitor

XxElectroFuckerxX
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.6.2012 10:11 (Electricman :)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Malo vjerojatno ali provjeri kabel koji ide od grafičke do monitora.

http://modelling-tutorials.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam lcd monitor lg w2361v

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sad sam probo spojit drugi monitor hp x23LED i sad valja nema zute crte

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Rekoh da je monitor  {#}

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Mislim da imas garanciju nekih 3-4 godine jer svi monitori manje-više imaju malo dužu garanciju...Moze bit do kabela,probaj kabel od drugog monitora(koji radi) stavit na ovaj s crtom...Jer se moze dogodit da se pinovi s vga/dvi rašire,puknu....Ako to ne pomaze,vjerojatno je otisla cijela matrica a popravak ti je skup...

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

imamo isti monitor...meni ponekad kad se ucitava windows 7 se zna pri vrhu monitora bijele crte pojavljivat, sad neznam da li je to radi grafe ili monitora...

LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Zasto mi izbaci zutu crtu na ekranu
ProTeinZ kaže...

imamo isti monitor...meni ponekad kad se ucitava windows 7 se zna pri vrhu monitora bijele crte pojavljivat, sad neznam da li je to radi grafe ili monitora...

Vjerojatno nekvalitetna izvedba...Moj samsung me služi od moje 6 godine znači nekih 8 godina kupio sam ga među prvima (lcd-ovi izasli) i nikad nikakvog problema,al za one pare koje sam onda dao za njega,mogao sam kupit 4 AOC-a od 21'' a ovaj moj ima 15''

XxElectroFuckerxX
13 godina
neaktivan
Re: Zasto mi izbaci zutu crtu na ekranu
Electricman :) kaže...
ProTeinZ kaže...

Vjerojatno nekvalitetna izvedba...Moj samsung me služi od moje 6 godine znači nekih 8 godina kupio sam ga među prvima (lcd-ovi izasli) i nikad nikakvog problema,al za one pare koje sam onda dao za njega,mogao sam kupit 4 AOC-a od 21'' a ovaj moj ima 15''

Oprosti al' ako dobro shvatih, sa 6 godina si ti kupovao monitor i znaš što si mogao kupit za te pare i tako to... čini mi se nemoguće... osim ako nisi neki genij - čudo od djeteta ;)

14 godina
protjeran

Pa dobro iz nekog razloga sam govorio u prvom licu -.-''  {#}

XxElectroFuckerxX
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice