danas kad sam upalio racunalo na ekranu je bila zuta crta od gore do dole malo desno od sredine,probo sam ponovo pokreniti racunalo ali opet isto,probo sam i staviti novi driver za graficku ali opet nista,opet je bila ta zuta crta,jel mi mozete reci sto bi to bilo,eo stavio sam i sliku slabo se vidi,ali se vidi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Monitor,to na starim monitorima se cesto pojavljivalo,ali tad si ga mo'go klepnit i nestalo bi je (znam iz iskustva)
EDIT:Posudi graficku,pa probaj,mozda je do nje al vuce me na monitor
Malo vjerojatno ali provjeri kabel koji ide od grafičke do monitora.
imam lcd monitor lg w2361v
sad sam probo spojit drugi monitor hp x23LED i sad valja nema zute crte
Rekoh da je monitor 
Mislim da imas garanciju nekih 3-4 godine jer svi monitori manje-više imaju malo dužu garanciju...Moze bit do kabela,probaj kabel od drugog monitora(koji radi) stavit na ovaj s crtom...Jer se moze dogodit da se pinovi s vga/dvi rašire,puknu....Ako to ne pomaze,vjerojatno je otisla cijela matrica a popravak ti je skup...
imamo isti monitor...meni ponekad kad se ucitava windows 7 se zna pri vrhu monitora bijele crte pojavljivat, sad neznam da li je to radi grafe ili monitora...
imamo isti monitor...meni ponekad kad se ucitava windows 7 se zna pri vrhu monitora bijele crte pojavljivat, sad neznam da li je to radi grafe ili monitora...
Vjerojatno nekvalitetna izvedba...Moj samsung me služi od moje 6 godine znači nekih 8 godina kupio sam ga među prvima (lcd-ovi izasli) i nikad nikakvog problema,al za one pare koje sam onda dao za njega,mogao sam kupit 4 AOC-a od 21'' a ovaj moj ima 15''
Vjerojatno nekvalitetna izvedba...Moj samsung me služi od moje 6 godine znači nekih 8 godina kupio sam ga među prvima (lcd-ovi izasli) i nikad nikakvog problema,al za one pare koje sam onda dao za njega,mogao sam kupit 4 AOC-a od 21'' a ovaj moj ima 15''
Oprosti al' ako dobro shvatih, sa 6 godina si ti kupovao monitor i znaš što si mogao kupit za te pare i tako to... čini mi se nemoguće... osim ako nisi neki genij - čudo od djeteta ;)
Pa dobro iz nekog razloga sam govorio u prvom licu -.-''