Konfguracija je pod Moj PC. Problem je u tome sto zvuk ponekad zastajkuje tzv. stuttering bilo to muzika ili igre. Npr. ukljucen mi Chrome i BSPlayer i neka mjuza pustena i pjesma cesto zastajkuje i to potpuno nasumicno. Cim otvaram neki novi prozor ili bilo kakav program zvuk odmah zastajkuje. Nije to nista strasno ali jako je iritantno. Pretpostavio sam da je to zbog procesora, al bez obzira koliko je star i los procesor, NE BI trebao usporavati ****** BSPlayer! Ili mozda ipak da?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nece bit zbog procesora, jak je on
probaj neki drugi player
ili vidi jel ti mozda neki proces jede cpu i ram
chrome moze, ali ne toliko
Pa da, mislim da neki proces jede cpu i ram, samo sto ne mogu bas skontati koji je to proces, jer CPU usage podosta skace, od 20% do 98% pa onda bas ne mogu primjetiti sta me to toliko usporava... Btw, ti si prvi covjek koji nije potpuno ocrnio moj CPU nego rekao da je on dosta jak! Hvala na tome, bar sam na cas dobio iluziju da imam dobar gejming komp... 
PC ti je okej, skeniraj ga i pretrazi ima li malwarea.To moze biti problem.
Pa da, mislim da neki proces jede cpu i ram, samo sto ne mogu bas skontati koji je to proces, jer CPU usage podosta skace, od 20% do 98% pa onda bas ne mogu primjetiti sta me to toliko usporava... Btw, ti si prvi covjek koji nije potpuno ocrnio moj CPU nego rekao da je on dosta jak! Hvala na tome, bar sam na cas dobio iluziju da imam dobar gejming komp... 
Jesi li kojim slučajem u zadnje vrijeme odinstaliravao kakve antiviruse,meni je bio isti slučaj drugi av je stalno bio u konfliktu sa već prije deinstaliranim tako da sam u safe mode obriso potpuno s alatom proizvođača i cpu usage se drastično smanjio.
Također probaj još jednom pogledati u task manageru(ctrl+shift+esc) usage provjeri minutu nakon paljenja kad se svi ostali procesi slegnu.
Ne, malware nije, redovito skeniram komp s Avirom i MBAM-om, nije u tome problem. 
Ne, oduvijek koristim Aviru i nisam je nikako u zadnje vrijeme mijenjao, tako da ni to nije... CPU usage je 5-10% maksimalno kad je sve "mirno"! 
Ne, oduvijek koristim Aviru i nisam je nikako u zadnje vrijeme mijenjao, tako da ni to nije... CPU usage je 5-10% maksimalno kad je sve "mirno"! 
Odvrti za početak ovo i reci što piše u opisu.http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/DPC-Latency-Checker.shtml
Mala je vjerojatnost, ali provjeri da ti CPU radi na deklariranoj brzini (ili više), i RAM u dual channel modu i na nazivnoj brzini. Naime imao sam sličnu situaciju da je sav zvuk grozno zastajkivao, kad mi se pokvario keks rama pa sam ih izvadio sve osim jednog dok sam tražio u čemu je problem.
Ako imaš PATA disk, provjeri da nije pao u PIO mod rada, ako jest, digni ga nazad u UDMA mod. Također, u task manageru provjeri koji proces jede procesorsko vrijeme, no kladim se da je problem u disku... :)
CPU je na 2299 mhz, tako da je to ok, a kako se to za RAM provjerava?
Nije PATA, SATA je. O WDC WD2500AAJS je rijec...
CPU je na 2299 mhz, tako da je to ok, a kako se to za RAM provjerava?
Skineš ''memtest''