Pozdrav,
molim za pomoć, pokušao sam sve što sam mogao.
O čemu se radi?
Na Toshiba laptopu, priključim bluetooth zvučnik preko usb kabela. Budući da nije htjelo pokrenuti program za uparivanje za bluetooth, skinem novi program. I laptop se resetira i zašteka na windows logu. Nisam instalirao program ali sam priključivao bluetooth zvučnik.
Pokrenuo sam startup repair i odvrtio rješavanje ali nije pomoglo. Par puta mi je pokazivalo na ekranu neke greške u kodovima koje sam istražio a tiću se nagle promjene nekog hardwera.
Pokrenuo sam instalacijski disk, u BIOS namjestio da optički disk bude u first boot device.
Izvršio dugi startup repair pomoću repair opcije i ništa. Zašteka windows na logou.
Otiđem ovaj put za F8 stiskanjem na safe mode i last good known configuration, nekoliko puta sam ponovio radnju, no bezuspješno. 😭
Otiđem na command prompt naredbe i upisivam sve moguće naredbe za detekciju i repair hard diska, kao scannow bootrec itd.
Ni to nije pomoglo.
Hard disk ima 1 TB i podijeljen je u četiri particije.
Pomoću opcije create system image uđem u hard disk i prebacim sve bitne podatke na druge particije.
Budući da ništa nije pomoglo, odlučim se na reinstalaciju.
Pokrenem ponovo i kod opcije install windows pokrenem instalaciju. Međutim, sistemski disk se nije dao, windows nije htio instalirati na tu particiju windows.
Odlučim se na format diska i formatiram particiju. I dalje nije htjelo instalirati windows. Prekinem instalaciju i restartiram.
I tu počinje moj problem.
😨😨
Windows se ne podiže, čak nema ni logoa, samo se restartira sa crnim ekranom, ne skroz crnim.
Neda mi dalje da sa F8 pokrenem repair niti da očita dvd disk, iako je pogon u first boot deviceu.
Ipak, nekako sam ušao u BIOS i dalje detektira hard disk i sve ali se bezuspješno samo resetira.
Propala mi je i instalacija windowsa.😭
Molim iskusne da pomognu ako mogu.