Win xp pitanje molim odgovor

poruka: 4
|
čitano: 907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Win xp pitanje molim odgovor

neznam di bih postavio ovo pitanje i mislim da je najpogodnije na ovom mjestu pa ako mi bilo tko moze pomoci bio bih zahvalan.

dali dode na isto kada netko instalira xp pro sp3 ili kada instalira xp pro sp1 pa updejtom stavi sp3???

ima li kakve razlike? oce li komp u nekoj situaciji od ovdje navedenih ici sporije od druge itd.. molim pomoc

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win xp pitanje molim odgovor

Trebao si staviti pod softver/windows, al dobro.

Ako instaliraš sp3, a pogotovo ako to radiš s cd-a, znači da imaš neku 'lijevu' kopiju koju je neki 'lik' skucao i na njoj ima više smeća nego pametnih stvari.

A i to je već piraterija i o tome se ne smije na ovom forumu.

Jedino ako si sam radio to i ako znaš što radiš, onda naravno da je bolje instalirati odmah sp3, u suprotnom imaš objašnjeno instaliranje sp-a na internetu.

A što se tiče brzine, sve ti je to tu negdje.

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan

ma stavio sam sp3 jer je najnoviji sp za win xp pro

iako je meni drazi sp2

uglavnom, znam sam staviti nove windowse a pitao sam ovo jer igram jednu igricu (cod2) i prije par danas sam promijenio windowse i instalirao sam sp1 i apdejtom sam stavio sp3. nakon sto sam instalirao windowse, stavio drivere sam skinuo opet cod2 i sad mi u igri dosta lagga (steka) i gubim pakete i sve upucuje da je stvar u internetu ali zasto mi nije laggalo onda prije stavljanja novih windowsa??!!

sad daj mi savjet.. da maknem ovaj windows koji sam stavio (jer tj cd od windowsa je sp1) i da instaliram windows sp2 i da ostavim tako? bili trebalo biti bolje?? (sp2 sam drzao prije dok je u igri sve bilo uredu)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 13:42 (xxlionhandxx).
16 godina
neaktivan

Koliko se sjećam, negdje sam čitao da igre znaju laggati kad se stavi SP3. Ja sam isto koristio SP2 dok sam bio na XP-u i bilo mi je ok. SP3 mi nije htjeo pokrenuti jednu igru pa sam ga maknuo.

Mislim da su i u Bugu nešto pisali o tome, neka usporedba je bila ali se više ne sjećam. Ako netko zna više neka kaže.

Ako ti je radilo na SP2 onda vrati na njega.

A ako ti se baš pati s tim, vidi da ti se ne odvija kakav program u pozadini, da ne traži koji program update dok igraš, možeš probati prčkati po firewallu i tak to...

Kadir beneath Mo Moteh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice