Radio sam na kopmu jedno 5 sati i odjenom mi je u sobi postalo rpevruće a ono kad sam se sageo vidim ventilator od napajanja neradi , nit sam komp otvro nit sam išta radio , ima ko kakvih ideja ili sugestija?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
problem je u tome sto nisi nista radio bilo bi ok par puta ga ocistit ?
Več jesam probo očistiti ali u kompu nema perviše prašine jer ga redovito čistim ( svaka 2 mjeseca)
Koje je napajanje i koliko staro?
Koje napajanje? Kod nekih ventilator ne radi sve dok ne dosegnu određenu temperaturu radi tišine.
Ali vjerojatnije ti se nešto u napajanju pokvarilo. Po ovim vrućinama napajanja rikavaju samo tako, pogotovo ako su jeftina/nekvalitetna.
Provjeri kakvi su ti naponi u HWmonitorom ili SpeedFanom, ako su ok možda možeš samo zamijeniti ventilator, ali bilo bi bolje kupiti novo da nebi bilo još većih problema.
Xilence redwing 600W
Graficka ima 2 venta , rade normalno , imam jos 2 ventilatora u kucistu radi strujanja zrake koja rade potpuno normalno , a nije da se pali nakon vrmena jer naon 30 minuta kuciste mi se pocne zagrijavati ......
Da, nije to ispravno. Preostaje ti da reklamiraš napajanje (ako ima garanciju), zamijeniš ventilator sam ili zamijeniš napajanje.