Uzastopno smrzavanje

poruka: 7
|
čitano: 975
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Uzastopno smrzavanje
Ovako, idem upalit komp i on se smrzne odma kada se prikaže ime matične, ili ako se ne smrzne tu onda prilikom učitavanja windowsa, a dosta često se smrzne i prilikom rada.
Nosio sam ga več dosta puta kod servisera, on mi je stavio novi hard, nove windowse (radi se o windows 7) i provjerio je sve ostale hardwere i kaže da je sve u redu, kad dođe od njega 2 tjedna je sve u redu i onda opet bude sve po starom.
Molim vas pomozite

0 0 hvala 0
18 godina
Re: Uzastopno smrzavanje
raz25 kaže...
Ovako, idem upalit komp i on se smrzne odma kada se prikaže ime matične, ili ako se ne smrzne tu onda prilikom učitavanja windowsa, a dosta često se smrzne i prilikom rada.
Nosio sam ga več dosta puta kod servisera, on mi je stavio novi hard, nove windowse (radi se o windows 7) i provjerio je sve ostale hardwere i kaže da je sve u redu, kad dođe od njega 2 tjedna je sve u redu i onda opet bude sve po starom.
Molim vas pomozite

memtestx86 je tvoj najbolji prijatelj. Također, provjeri temperature komponenti.
Za svaki slučaj testiraj HDD na bad sektore. 

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan

Temperatura se vrti oko 32° 
Ok budem 

16 godina
neaktivan

Temperatura je u redu, provjeri memoriju ^

13 godina
neaktivan