Usb stick problem.

poruka: 22
|
čitano: 3.428
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Usb stick problem.

Ovako, imam usb stick od 8gb kojeg sam uzeo preko e-bay.

Danas se spremam za tecaj i ukopcam stick u komp i prepozna ga ali nemogu pristupit podacima na sticku?

Izbaci nesto tipa corrupted ili unreadable.

Kaj to znaci? rikno stick ili?

Nezelim ga jos probat formatirat jer imam vazne podatke na  njemu. prijedlozi?

Werdum Combat Team

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Usb stick problem.

Probaj ga na drugom racunalu, pozeljno s linuxom.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Usb stick problem.

Probao na xp, win7, win8. 3 razlicita pc-a. ima li nade? 

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
Usb stick problem.

malo i nimalo :(

0 0 hvala 0
16 godina
Usb stick problem.

Probaj s ovim restorat podatke na komp ili s nekim drugim sličnim programom. Ako ih uspiješ skinit na komp onda format usb-a. Nadam se da ćeš sačuvati podatke, a sad za usb manje bitno, bar oni nisu u današnje vrijeme skupi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Ok, hvala na pomoci! Probat cu to!

Werdum Combat Team
12 godina
Usb stick problem.

Imam problem s kompom (susjed ima problem) .. kad ustekam usb stick (ili bilo kaj drugo kaj se spaja na kom preko usb-a) bilo koje velicine i u bilo koji utor (sprijeda ili straga) komp ga jednostavno nece ucitat.. dok ga lagano guram usb na tren zasvijetli i to je to.. nista se ne desi.. pokusao sam sa reinstalacijom windowsa i nista... maticna je starija ne znam kako se zove da skinem drivere za nju... ali to prije nije bio problem isto nisam imao drivere za nju i sve je super radilo.. evo ako netko moze pomoc bio bi zahvalan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Usb stick problem.

Koje windowse si reinstalirao?

0 0 hvala 0
12 godina

win xp pro sp3... ali ti su win bili i prije dok je sve dobro radilo i samo odjednom nece..

15 godina
neaktivan
Usb stick problem.

Treba vidjeti u BIOS-u da li je USB uključen.

0 0 hvala 0
12 godina

budem otisel poslje kod njega pa pogledal.. a jel bi moglo jos nesto bit uzrok?

12 godina

evo sve je upaljeno.. cak sam i vratil na pocetne postavke bios i opet upalil usb ali opet nece..

13 godina
neaktivan
Usb stick problem.

Program"siw",vidi koji je naziv mbo(nema veze što je stara,driveri postoje),skinuti drivere za nju i instalirati,po potrebi update bios-a.

-tipkovnica i miš su na ps2 portu?

-skini drivere usb 2.0 za taj OS,instal,restart i vidi

-stavi sliku od device managera pod "universal serial bus"

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:46 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

budem i to probal.. ali stvar je u tome sto on ni prije nije imao instalirane drivere za maticnu i sve je dobro radilo.. sve je to pocelo prije nekih mj. dana.. moj brat je otisao kod njega i spojio svoj mob preko usb da se puni i poslje njegovog moba komp vise ni jedan usb uredaj ne prima (njihova verzija kaj je bilo)..

16 godina
sani1986 kaže...

Imam problem s kompom (susjed ima problem) .. kad ustekam usb stick (ili bilo kaj drugo kaj se spaja na kom preko usb-a) bilo koje velicine i u bilo koji utor (sprijeda ili straga) komp ga jednostavno nece ucitat.. dok ga lagano guram usb na tren zasvijetli i to je to.. nista se ne desi.. pokusao sam sa reinstalacijom windowsa i nista... maticna je starija ne znam kako se zove da skinem drivere za nju... ali to prije nije bio problem isto nisam imao drivere za nju i sve je super radilo.. evo ako netko moze pomoc bio bi zahvalan..

{#} (sry ali morao sam)

A što se tiče drivera, ako te to muči, nađi si na netu driver genius (professional edition po mogućnosti) i s njim ćeš lako riješiti problem drivera. {#}

14 godina
neaktivan
KrpaZG kaže...

Ovako, imam usb stick od 8gb kojeg sam uzeo preko e-bay.

Danas se spremam za tecaj i ukopcam stick u komp i prepozna ga ali nemogu pristupit podacima na sticku?

Izbaci nesto tipa corrupted ili unreadable.

Kaj to znaci? rikno stick ili?

Nezelim ga jos probat formatirat jer imam vazne podatke na  njemu. prijedlozi?

Svakako probaj ovo 

Meni je pomoglo, bio mi je "sprčkan" partition table na vanjskom Seagate disku od 500 GB. Često se zna dogoditi ako se računalo nasilno gasi ili restarta dok je USB disk unutra...

12 godina
lukabo kaže...

Program"siw",vidi koji je naziv mbo(nema veze što je stara,driveri postoje),skinuti drivere za nju i instalirati,po potrebi update bios-a.

-tipkovnica i miš su na ps2 portu?

-skini drivere usb 2.0 za taj OS,instal,restart i vidi

-stavi sliku od device managera pod "universal serial bus"

da mis i tipkovnica su ps2... drivere sam vec te probal i nista.. a za sliku ne mogu nikako jer je na njegovom kompu on nema net i naravno usb ne radi.. budem probal s mobom slikat pa prebacit nekak..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 11:43 (sani1986).
12 godina
steve90 kaže...
sani1986 kaže...

{#} (sry ali morao sam)

A što se tiče drivera, ako te to muči, nađi si na netu driver genius (professional edition po mogućnosti) i s njim ćeš lako riješiti problem drivera. {#}

{#} da skuzil sam i ja to.. nisam znal kak da drukcije napisem.. a za te drivere problem je kaj on nema net pa ne moze skidat.. imam ja http://drp.su/download.htm i nije mu pomoglo..

12 godina

jel ima mozda tko rijesenje za ovaj problem naveden u ovih par mijih postova??

12 godina
neaktivan
Usb stick problem.

Imam USB ikada ga uključim on mi pokaže ovo,a na njemu imam podatke.....POMOĆ !!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Usb stick problem.

Ne prepoznaje sustav datoteka, probaj sa nekim programom spasit podatke i onda ga formatiraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Usb stick problem.

Icare Data Recovery 5.0.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 17:58 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice