USB Stick nevidljivi folderi

poruka: 8
|
čitano: 9.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako..imam 4GB usb stick i na njemu je trenutno 3,54GB podataka..sad imam jedan problem..stavim ja stick u jedan racunar koji je imao virus i dodjem kuci i prepozna mi da su zarazeni folderi kao pojavljuje imefoldera.exe i to mi AV sredi al sad kad otvorim Stick on prazan a nije..ima 3GB na njemu..

I kopiram ja to na desktop i folder tu iznosi kako treba al kad otvorim ne vidi se a nije hide..neko rijesenje ?

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB Stick nevidljivi folderi

1. Dobro proskaniraj USB stick sa nekim dobrim antivirusnim softwareom koji će ti očistiti viruse sa sticka.

2. Iskopiraj sa USB sticka podatke, koji su ti bitni, na neki svoj disk na komputeru.

3. I ... formatiraj USB disk (možeš odabrati FAT32).

To je najsigurnije rješenje za uklanjanje virusa sa USB sticka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 19:46 (Tiger).
16 godina
neaktivan
Tiger kaže...

1. Dobro proskaniraj USB stick sa nekim dobrim antivirusnim softwareom koji će ti očistiti viruse sa sticka.

2. Iskopiraj sa USB sticka podatke, koji su ti bitni, na neki svoj disk na komputeru.

3. I ... formatiraj USB disk (možeš odabrati FAT32).

To je najsigurnije rješenje za uklanjanje virusa sa USB sticka.

Gle..zavrsio sam to i sad su ostali podatci koje treba da kopiram i koje vidim u msdos-u tj. cmd prompt-u nakon ove komande :

dir /w/a

Al kad kopiram na disk to ne vidim vise..

17 godina
neaktivan
RimSo kaže...

Ovako..imam 4GB usb stick i na njemu je trenutno 3,54GB podataka..sad imam jedan problem..stavim ja stick u jedan racunar koji je imao virus i dodjem kuci i prepozna mi da su zarazeni folderi kao pojavljuje imefoldera.exe i to mi AV sredi al sad kad otvorim Stick on prazan a nije..ima 3GB na njemu..

I kopiram ja to na desktop i folder tu iznosi kako treba al kad otvorim ne vidi se a nije hide..neko rijesenje ?

Ako je to bilo zaraženo virusom onda je to u karanteni. Tako da di god to prebaciš ono će se i dalje nalaziti u karanteni. Jedino da te podatke izvadiš iz karantene.

16 godina
neaktivan
ParaNO1d kaže...
RimSo kaže...

Ako je to bilo zaraženo virusom onda je to u karanteni. Tako da di god to prebaciš ono će se i dalje nalaziti u karanteni. Jedino da te podatke izvadiš iz karantene.

Reci How ? 

17 godina
neaktivan
RimSo kaže...
ParaNO1d kaže...
RimSo kaže...

Reci How ? 

Odeš u antivirusni program koji koristiš i u njemu pronađeš karantenu. U karanteni se nalaze svi folderi koji su bili zaraženi i zbog toga su u karanteni. Tamo pronađi svoj nestali folder označi ga i klik na restore. On će se onda vratiti na onu lokaciju na koju si ga prvobitno kopirao.

16 godina
neaktivan

Nije uspilo tako pa sam preko Hirens Boot Tools-a uspio sa nekim DataRecovery FAT32 i sve mi se vratilo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RimSo kaže...

Nije uspilo tako pa sam preko Hirens Boot Tools-a uspio sa nekim DataRecovery FAT32 i sve mi se vratilo..

Super :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice