USB Corsair Voyager 2.0 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.477
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

posudio sam frendu usb i nakon sto sam ga  dobio nazad lampica zablinka par puta i to je to..i tako svako malo nade ga pa ga iskljuci..koda gubi kontakt negdje..evo sad nakon par dana uopce ga ne moze ucitati, vjerovatno se rasklimao nakon dugogodisnjeg koristenja i nema kontakt s plocicom

sad me zanima kako s garancijom i to..vidim da ima garanciju 10g na njihovoj stranici http://www.corsair.com/en/support/warranty/. Da li se isplati ih kontaktirati u vezi tog usb-a jer pitanje hocu li naci racun za njega ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: USB Corsair Voyager 2.0 problem

Poučen svojim iskustvom, na tvom mjestu ne bih se obraćao Corsairu.

Radilo se o gotovo istom stiku (Voyager GT) i istim simptomima. Kontaktirao sam Corsair (otvorio case) te su tražili da im stik pošaljem na pregled. To sam i učinio, plativši 40-ak kuna poštarine za Nizozemsku. Potom su mi javili da je stik fizički oštećen i da to ne pokrivaju jamstvom. Kao i što sam kažeš, nakon godina korištenja vjerojatno se nešto unutra rasklima, a ne pomaže ni to što je gumiran i samim time savitljiv. Izvana može djelovati u redu.

Pitali su me zatim da li da mi stik vrate ili ga stave "u otpis", ja sam izabrao ovo drugo. Također, napisali su da ukoliko nisam zadovoljan rezultatom pregleda mogu case proslijediti na svojevrsnu višu instancu, što sam i učinio, no nikad me više nitko nije kontaktirao.

Moje iskustvo s inače hvaljenim Corsairovim supportom nije bilo baš neko - koliko se tebi isplati uložiti 40-ak kn u lutriju sam procijeni.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
14 godina

hvala ti na odg brzom {#}. probat cu naci racun, jer mislim da se ne isplati slati ga ..vjerovatno se dogodilo ovo :

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: USB Corsair Voyager 2.0 problem
marxone kaže...

hvala ti na odg brzom {#}. probat cu naci racun, jer mislim da se ne isplati slati ga ..vjerovatno se dogodilo ovo :

Govorim onako, napamet, no čini mi se da su naši trgovci davali jamstvo od 3 ili maksimalno 5 godina, a ostatak je bio direktno preko proizvođača. Sad ovisi koliko je star tvoj primjerak, moj je bio prestar za Links.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
14 godina

na kraju sam rijesio problem na ovaj nacin i USB radi bez problema{#}

http://www.hardwaresecrets.com/article/Corsair-Flash-Voyager-The-Unbreakable-Broke/267

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice