Tipkovnica na laptopu ne radi

poruka: 4
|
čitano: 6.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kao sto pise u naslovu ne radi mo tipkovnica tj pa r tipki radi a ostatak ne...laptop je toshiba a100-847..molim savjete da znam sto mi je ciniti..unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Tipkovnica na laptopu ne radi

Imal sam ja sličan problem,mali flex kabel kojim je spojena tipkovnica na matičnu je izašel iz mjesta(neko se ponašal neodgovorno prema laptopu kad nisam bil u blizini)

Riješil sam tak ke sam razmontiral laptop i uštekal kablić kak spada...

Evo ti vodič:

http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Satellite-A105/remove-motherboard-1.htm

PS Zaboravih napisati da ne vjerujem da je softwerski problem i budi oprezan prilikom rastavljanja i ak nemaš trzalicu za odvajanje kućišta upotrijebi kreditnu karticu :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2009 18:31 (BajserSmajser).
14 godina
neaktivan

A da li ima neki softver kojim mogu nekako poskenirati tipkovnicu kao npr. kao što postoji za beterije, meni konkretno ne radi brojčana tipkovnica na HP Presario CQ61 i kursor tipke desno,  i dolje.{#}

Mislim ga i ovako i onako odnijeti na čiščenje i da mi pastu promijene, jer je roštilj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 4:17 (peachwoman).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tipkovnica na laptopu ne radi
Onda ti je mozda dobro odnijeti na servis ako ima garanciju. I ako si malo neaiguran oko rastavljanja... Iako je to cas posla.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice