iman amd athlon 64 x2 4400+ na 2.31Ghz kad ima dragon age na max...temp mi se penje na 63,64 stupnja..dali je to previse i hoce li mi mozda kupnja collera katana 3 pomoci ako je temp ipak visoka ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iman amd athlon 64 x2 4400+ na 2.31Ghz kad ima dragon age na max...temp mi se penje na 63,64 stupnja..dali je to previse i hoce li mi mozda kupnja collera katana 3 pomoci ako je temp ipak visoka ?
Ako se koristiš stock coolerom, takva temperatura u full loadu je očekivana.
Ulaganje u bolji hladnjak se uvijek isplati, pogotovo u Katanu koja je u svojoj klasi najbolji izbor!
Ako se koristiš stock coolerom, takva temperatura u full loadu je očekivana.
Ulaganje u bolji hladnjak se uvijek isplati, pogotovo u Katanu koja je u svojoj klasi najbolji izbor!
je stock...mislim je kupit al nema trenutno love nesto pa me zanima da li je temp previska da neigram Dragon Age :D
maksimalna temperatura pri opterećenju mu je od 49 do 65, znaći malo si ispod limita. ako će ići preko 65, onda nabavi ekstra hlađenje obavezno
maksimalna temperatura pri opterećenju mu je od 49 do 65, znaći malo si ispod limita. ako će ići preko 65, onda nabavi ekstra hlađenje obavezno
oce li katana uciniti svoje ?
Naravno da hoće!
Katana obuzdava i toplije zvijeri od tvoje!
Naravno da hoće!
Katana obuzdava i toplije zvijeri od tvoje!
najvise mi je drago sta je zvijer ahhahahahahahhahah ty za sve...i jos nek mi neko od vas proda katanu polovnu i AMEN !
Nije normalno!!!
Laptopi inace mogu imati temperature malo vise od PC ova ali ipak je ovo previse...koliko dugo igras igre pa da ti budu takve temperature?
a znam xd pa ne bas puno, al nakon 10 - 20 min bude mi tako.