zz, trebao bi pomoc oko ovog TV-a, stisne se 2xmenu i pojavi se picture, trebaju mi brojke brightness, contrast, color, sharpness ako je po tvornicki ili bolje ako netko zna kako da vratim TV na tvornicke postavke! Unaprijed zahvaljujem! Molim admina da stavi ovu temu u odgovarajucu grupu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj malo vidjet na google-u:
http://www.google.hr/#hl=hr&source=hp&q=CTV-55X10+&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=c3aaf0e16b57e6b7
Upute vjerojatno već imaš:
Pozdrav, evo da ne otvaram novu temu pisem ovdje posto se radi o istom modelu TV-a.
Znači, Quadro CTV-55X10. Dogodilo se to, da se slika mješa, znači bilo spojeno iza preko scart-a ili sastrane preko onih chinceva slika se mješa, idu crte okomite vodoravne nist se ne vidi. Probao sam spojiti DVB-T, Playstation2, DVD, Kučno kino za sve ista stvar. Jel zna ko kaj je otislo da se promijeni? LP
Mislim da je sve ispravno, a slika se miješa zbog spojenih više uređaja najvjerojatnije na isti kanal. Ako ugasiš (ne stand by mode) do kraja preostale uređaje nestat će ti viška slike
i ostati samo jedna. To je ona od upaljenog uređaja. Trebao bi odspojiti ili uvijek ugasiti preostale uređaje.
Gle, problem je sto nista drugo nije spojeno na tv. Znači DVB-T prijemnik je spojen Scart kabelom na AV2 iza na TV-u. a na AV1 (ona dva chincha sastrane) nije nista spojeno!!!