Što sa neispravnom HD4850? zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Što sa neispravnom HD4850?

Ukratko. . .  nakon godinu dana korištenja tvorničkog coolera sam zbog visokih temperatura grafe nabavio AC Twin turbo cooler (koji je puno bolje hladio) i to je radilo tako malo više od godinu dana sve 5 bilo itd do nedavno kad je odjedanput pri bootanju win-a se komp restarta ekran pokazuje samo stvari tipa !!!!####??? i tako to.Niš izvadim ja grafu kad ono odvojila se 2 ježica(oni hladnjaci šta se ljepe na ram čipove) zaljepim ih nazad vratim grafu ono opet isto XD.

Nabavio sam si HD6850 ali zanima me dali ima neki servis gdje bi se možda dala stara HD4850 popraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Što sa neispravnom HD4850?

Stavi cooler i karticu u oglasnik. {#}

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
16 godina

Probaj ovo, nemaš što izgubiti.

Go ahead. Make my day.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
oddball kaže...

Probaj ovo, nemaš što izgubiti.

Ok ovo moram probati XD nemam šta izgubiti :D zvuči dovoljno suludo da upali javim vam prekstura kad sam doma

15 godina
neaktivan
croone kaže...
oddball kaže...

Probaj ovo, nemaš  što izgubiti.

Ok ovo moram probati XD nemam šta izgubiti :D zvuči dovoljno suludo da upali javim vam prekstura kad sam doma

55% da ce upalit......................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
15 godina
neaktivan

evo ja probao danas ali izgleda da nista od toga iz jednog kondenzatora se malo zdimilo XD , probao grafu i nedaje znakove zivota jbg.

hvala na prijedlozima :D

moze lock O.o?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ode grafička u viječna lovišta.također prije sam isto koristio postupak kao ti,nažalost nije pomoglo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice