Ovak, moram nadograditi komp..jer zaostajem jbg..e sad...imam single Semprona na 1.6 ghz...i plocu od MSI-a..koja podrzava one prve phenome..znaci AM2+...dal bi se tu dao nagurati bilokakav AM3 ..jel nema vise AM2 nigdje za kupit :(..ako ne ..onda dal ce ovaj sempron raditi na AM3 ploci?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne i ne. Nazalost...
Mislim da ti je najbolje skupit novce za neki novi kompjuter, pogotovo ako se na njemu igraš. Ako baš želiš kupiti samo procesor pogledaj po oglasniku imaš ih dosta koji su am2+ socket.
A jbmu :(..nista..novu cu plocu i proc i memoriju...a jos nesto..koja je ovo spika sa novom sabirnicom na plocama...za PCI expres..2.1...to imaju nove grafe i nove ploce..bu šljakala ova 4670?
A jbmu :(..nista..novu cu plocu i proc i memoriju...a jos nesto..koja je ovo spika sa novom sabirnicom na plocama...za PCI expres..2.1...to imaju nove grafe i nove ploce..bu šljakala ova 4670?
Da, šljakat će bez problema, ne brini se za to.
tNX peeps :)
E koje još napajanje imaš, ako imaš neki šrot od MS-a preporućio bi ti da kupiš i novo napanje.
Novi PC najbolje.Sada za 3000 kuna nadjes jako dobar PC.
Prodat ću ti ja mog Phenoma 9850 :)
Imam dobro napajanje ..bez brige....za koju lovu phenoma? :D
Imam dobro napajanje ..bez brige....za koju lovu phenoma? :D
Koje točno? Zapamti onu staru - Nije u watima sve.
Chiefteca 500W..i jedan od LC Powera..od 650 u pričuvi
Nije nije..nego ona kvalitetna serija..ono plavo :)
a i dobar mi je chief..promjenio sam neke stvari u njemu...sad gari sasvim solidno kako je prije..puno vise moze gurati...zalemio sam japanske trafoe..a ne one kineze unutra..i puno bolje reagira na osicilacije u naponu