Štekanje i zujanje

poruka: 34
|
čitano: 4.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

Imam problem sa kompom - nakon nekog vremena pocne stekati i ne preostaje mi nista drugo nego restartirati - a cesto se zna i dogoditi da pocne zujati.To je vec nepodnosljivo dali mi moze netko pomoci??U čemu je problem ?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Štekanje i zujanje
ili rami ili hard, to je moje misljenje
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan

hm nebi rekao da su rami - novi su, a kada pocne zujati vent od proca se zaustavi

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.1.2009 21:43 (AmD).
17 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

Hladnjak procesora ne radi dobro, vjerojatno oštećen ležaj. Otuda dolazi taj zvuk, a k tome ne hladi dobro i kad se procesor previše ugrije, onda komp počne blokirati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne grije se proc previse - pri nekom opterećenju temerature su oko najvise 40 - a normalno oko 29 - 30

17 godina
neaktivan
AmD kaže...

ne grije se proc previse - pri nekom opterećenju temerature su oko najvise 40 - a normalno oko 29 - 30

Koja ti je konfiguracija i koji to hladnjak imaš da uspije zadržati temperaturu toliko niskom?
16 godina
neaktivan

hladnjak je stock - ne znam ni ja kako su temp. tako niske - konfa - amd athlon 64 3000+

mb - gigabyte M57SLI-S4 - N-FORCE 570

ram - kingmax 2gb 800MhZ

gpu - nvidia 7600gt

hdd - seagate 160GB

psu - atx 400w

17 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

Pogledaj u BIOS-u pod PC Health Status koje temperature prikazuje i jesu li omogućene opcije CPU warning temp, CPU FAN fail warning i FAN control i FAN mode.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

to sam vec gledao - temp. 30 - ukljuceno je CPU warning temp, CPU FAN fail warning

17 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

Ta matična ima prilično detaljne opcije, jesi siguran da je sve dobro spojeno i podešeno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

100% je sve dobro

17 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

A koje to napajanje imaš? Jesi njega dobro priključio, onaj dodatni priključak?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma kad ti kazem - sve je dobro ukljuceno

17 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

Onda je možda do hard diska. Jesi probao odvrtit koji test?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nisam probao 

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skini hd-tach i zavrti ga pa posalji screenshot da vidimo rezultate
intel q6600@4.0GHz,1000gb hard(2x500),4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc840/950(3800)
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Cudno mi je sto je tolika niska temperatura kod AMD jer i ja imam AMD i normalna temperatura mi je 35-39 a opterecenje 45-50 ,
Probaj otvorit komp i nek ti radi, tako bi mogo otkrit zujanje meni isto ventilator jedn mali od ćipseta ponekad pocne jako bruit ali nemogu ga zamjeit jer nema tako mali ventilator za kupit, a stekanje sustava moze bit i zbog sustava,
Pelikan
14 godina
Štekanje i zujanje

da malo oživim ovu temu

pitanje:Igram pes 11,sve je bilo normalno do jučer kada mi je počeo štekati...igram 10 min i onda mi 5 min šteka...

Updateovo sam drivere...Imali netko kakvu ideju(ja nisam previe upućen u kompjuterske poslove)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Štekanje i zujanje

Konfa ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Štekanje i zujanje

nVidia GeForce 8500 GT 512 MB,Intel Dual Core 2x2,2 GHz,2MB RAM

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

da malo oživim ovu temu

pitanje:Igram pes 11,sve je bilo normalno do jučer kada mi je počeo štekati...igram 10 min i onda mi 5 min šteka...

Updateovo sam drivere...Imali netko kakvu ideju(ja nisam previe upućen u kompjuterske poslove)

Jesi probo očistit od virusa i razno raznih gamadi? Kakve su ti temperature?
http://vocaroo.com/?media=vTI0Gt85vtxkjp2Jx
14 godina

bog zna kakve su...rekoh glup sam za nekakve prcarije po kompu pa to niš ni ne provjeravam :)

15 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje
Ma nije to komplicirano: Skini:http://www.lavalys.com/products/everest-pc-diagnostics i tam ćeš moć nać temperature pa ih postaj ovdje kad pogledaš(odeš pod računalo senzori) Ako nije do toga skini: Malware Bytes i Odi na Full Scan pa da vidim jel će on šta nać.
http://vocaroo.com/?media=vTI0Gt85vtxkjp2Jx
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 16:59 (Skizzy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Štekanje i zujanje

Ja mislim da tvoi ispravljač ti stvara te probleme

Dali si kada promjenio ispravljač ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pinki kaže...

Ja mislim da tvoi ispravljač ti stvara te probleme

Dali si kada promjenio ispravljač ?

Kakav ispravljač?  Ispravljač nemaju na računalu a imaju samo kod laptopa i lcd monitori. Dali si mislio na napajanje?

Nenad
14 godina

Evo popravljen link :)

[URL=http://img708.imageshack.us/i/paint33333333.png/]http://img708.imageshack.us/i/paint33333333.png/[/URL]

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 17:48 (Ćoby).
14 godina
Štekanje i zujanje

Ako može tko odg jeli ovo normalna temp. za grafičku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
crko ti senzor, nema teorije da ide preko 90c.

Otvori kuciste i provjeri jel se ventilatori vrte.
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
16 godina
Štekanje i zujanje

Ta temp. bi mogla objašnjavati štekanje u igricama. Ali dobro ti kaze otvori i provjeri ventilatore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice