Poz, oprostite sto otvaram novu temu ali nisam nasao neku prikladnu, dakle danas sam kupio coolermasterov vent SickleFlow 120mm red led (2000r.p.m.) http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=3010
Montirao sam ga na prednju stranu kucista, ukopcao direkt u maticnu u sys fan 2 3-pin prikljucak, upalim komp kad ono glasno (nikakvo zujanje samo glasno puhanje dakle vjeroatno zbog prevelike brzine venta...), cuje se kroz zatvorena vrata.. i ok mislim ja skinut speedfan i smanjit brzinu ali u speed fanu nigdje nema venta, mogu vidjeti samo cpu fan i sys fan 1(ukopcan je vent koji je dosao s kucistem) , u biosu isto samo cpu i sys1, zanima me jel tu ima pomoci? maticna i kuciste su pod moj pc, takodjer s ventom je doso adapter za kopcanje na napajanje.. Isto mislio sam mozda kupiti neki hardver za upravljanje ventilatora ali na moje kuciste se nemoze stavit jer nemam vise 5.35 bay utora... pa me zanima jel bi to funkcioniralo izvan kucista (tipa da naljepim na kuciste i napravim neku masku
)
hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
probaj zamjenit sa fan 1 pa probaj kontrolu cudno kod mene svi fanovi barem u biosu izlistani u speedfanu ih nema
Probat cu kad dodjem doma..
Neko mozda ima jos ideja?