Smrzavanje igri na novom kompu

poruka: 5
|
čitano: 1.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Smrzavanje igri na novom kompu

imam problem kod svake igre(Max Peyne 3,Spec Ops:The Line,Dead Island).kod par minuta igranja igra se smrzne i izbaci me na dekstop te mi pokaže dolje u desnom čošku poruku: Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered.konfiguracija kompa je: amd athlon ii x3 450, 4 gb rama, grafička: nvidia pov 9800 gt 1 gb,matična: Asrock N68-VS3 FX, windows 7 Ultimate 64 bit,napajanje 400w (koje je došlo uz kučište).komp je star dva tjedna

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 18:33 (piško-kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Smrzavanje igri na novom kompu

to se i meni dogadalo na 8800 gt,ocisti cijeli komp od svih drivera i skini najnoviji za 9800 gt,ali obrisi sve sto je povezano sa nvidiom prek safe moda.

15 godina
piško-kc kaže...

imam problem kod svake igre(Max Peyne 3,Spec Ops:The Line,Dead Island).kod par minuta igranja igra se smrzne i izbaci me na dekstop te mi pokaže dolje u desnom čošku poruku: Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered.konfiguracija kompa je: amd athlon ii x3 450, 4 gb rama, grafička: nvidia pov 9800 gt 1 gb,matična: Asrock N68-VS3 FX, windows 7 Ultimate 64 bit,napajanje 400w (koje je došlo uz kučište).komp je star dva tjedna

Ruši se driver grafičke, probaj stavit neke starije verzije drivera pa probat, daj pogledaj o kojem se napajanju radi.

Valentin
13 godina
neaktivan

napajanje je došlo sa kučištem aMaze 386 400w..obrisao sam sve kaj ima veze sa grafičkom instalirao drivere sa cd-a kojeg sam dobio uz grafičku i isti problem {#}

13 godina
neaktivan

evo tu sam kolko vidim nesto naso da moras ukljucit probaj,procitaj malo to na engleskom je al ces skuzit 

http://tinkertry.com/display-driver-nvlddmkm-stopped-responding/,ak se popravi javi.GL :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice