Slučajno obrisao s ext. HDD-a file-ove

poruka: 23
|
čitano: 2.529
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

poz! malo sam pretražio google i teme po forumu o ovome problemu, meni se naime dogodilo da sam pobrisao file-ove s externog HDD-a, a ne u kućištu e sad gdje tražiti i čime, na HDD-u ili na windowsima?

hval... btw. ima 25 gb podataka s posla, koji maler... hehe

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Slučajno obrisao s ext. HDD-a file-ove

Imaš program Recover My Files, super jednostavan je. Probaj.

17 godina
neaktivan

Možeš probat i s ovim,dosta pouzdan.

http://www.toggle.com/lv/group/view/kl35955/File_Scavenger.htm

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

s njom već radim ali došao je do 60% i nije našao ono što trebam, našao je od prije godinu dana, ali ne može od prije 5 sati

17 godina
neaktivan

Probaj u Search Mode namjestiti u Exhaustive search.

Exhaustive search Exhaustive search
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:36 (miljac007).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ok, thanx, ali da li mi netko može objasniti da li da tražim na HDD-u ili na kompu(C:\)?
17 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...
ok, thanx, ali da li mi netko može objasniti da li da tražim na HDD-u ili na kompu(C:\)?

Traži sa onog kojeg si obrisao na postojeći hard u kompu C particija.

16 godina
neaktivan

edit: eh nisam vido da su ti već preporučili file scavanger, i ja ga preporučam, meni je pomogao nekoliko puta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:50 (robisierra92).
16 godina
neaktivan

lol neznam kako uspjevate izbrisat nesto bitno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tako sto mi je delete pokraj entera i sto sam maknio da me pita hocu li izbrisati...
i slucajno stisnuo i maknio se od kompa...
17 godina
neaktivan

Easeus ti ima bogatu kolekciju upotrebljivih alata pa vidi pomaže li ti nešto

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
miljac007 kaže...

ovaj link ne bi trebalo otvaratNeodlučan
u svakom slučaju ne skidat program s te stranice..

http://www.piriform.com/recuva/download

možeš probat s recuvom

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 20:15 (seneka).
17 godina
neaktivan

evo čisto informativno skinio sam si easus i s njim skenirao i pronasao većinu podataka, tako da vam hvala jedina stvar koja mene muči je to da su neki folederi po 20 puta ponavljani dok samo u jednom folderu ima dokumenata? pa me zanim da li će mi vratiti 150 foldera istog imena ili ce ih spojiti u 1? kužim da je malo teško za objasniti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Najbezbolniji način vjeruj mi je system restore to uradi računalo će se vratit na datum koji mu ti odrediš i ničeg se poslje neće sjećat filovi će biti tamo gdje si ih i ostavio.Eto!!

DJ+

17 godina
Master Infirmiy kaže...

Najbezbolniji način vjeruj mi je system restore to uradi računalo će se vratit na datum koji mu ti odrediš i ničeg se poslje neće sjećat filovi će biti tamo gdje si ih i ostavio.Eto!!

DJ+

Frisku figu ce bit !

17 godina
neaktivan
evo događa se ono čega sam se bojao...
a to je da ne mogu otvoriti datoteke koje restora, nije jos završio, ali bojim se da će ti file-ovi biti beskorisni... zna li tko zašto ih ne word, excell, preglednik slika, winamp ili neki drugi player ne želi otvoriti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iz mog iskustva treba sačekati da dovrši, ali jednostavno neke hoće a neke neće..šanse su pedeset-pedest da će to što povrati raditi  Mršti se

16 godina

Što nisi radio back-up harda. Ta znaš da ti nekad hdd može otić pa sa njim i podaci. Još tu čuvaš poslovne dokumente!!!

Ako ti ne uspije s već navedenim programima onda ti nema spasa.

1 0 hvala 0
16 godina
eterna luchar kaže...
a to je da ne mogu otvoriti datoteke koje restora, nije jos završio, ali bojim se da će ti file-ovi biti beskorisni... zna li tko zašto ih ne word, excell, preglednik slika, winamp ili neki drugi player ne želi otvoriti?

-nađi (ili plati) nekog tko zna što radi. Idući put razmisli prije lupanja OK.

Podatci se sigurno (ok, ništa nije sigurno..vjerojatno) mogu vratiti, ali početničko petljanje smanjuje šanse. Zato stani dok još ima neke nade.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.3.2010 19:59 (ihush).
16 godina
neaktivan

He Baš Interesantan problem a da probaš kad već ne ide sa system restoreom instalatirati Tune Up Ulllites 2010 pa odabereš opciju

Mislim Tune Up Undelete kad to klikneš provest će te Tune Up čarobnjak kroz nekoliko koraka u kojima će te tražit da postaviš opcije

onako kako misliš da to trebaš postavit Imaš i Rescue Center koji bih apsulutno trebao ti pomoći ako nemaš drugog izbora u većini slučaja neke stvari pale ali neke i ne. pa ti drugčije ne mogu pomoći.  Ha.

DJ+

17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Što nisi radio back-up harda. Ta znaš da ti nekad hdd može otić pa sa njim i podaci. Još tu čuvaš poslovne dokumente!!!

Ako ti ne uspije s već navedenim programima onda ti nema spasa.

ihush kaže...
eterna luchar kaže...

-nađi (ili plati) nekog tko zna što radi. Idući put razmisli prije lupanja OK.

Podatci se sigurno (ok, ništa nije sigurno..vjrojatno) mogu vratiti, ali početničko petljanje smanjuje šanse. Zato stani dok još ima neke nade.

Master Infirmiy kaže...

He Baš Interesantan problem a da probaš kad već ne ide sa system restoreom instalatirati Tune Up Ulllites 2010 pa odabereš opciju

Mislim Tune Up Undelete kad to klikneš provest će te Tune Up čarobnjak kroz nekoliko koraka u kojima će te tražit da postaviš opcije

onako kako misliš da to trebaš postavit Imaš i Rescue Center koji bih apsulutno trebao ti pomoći ako nemaš drugog izbora u većini slučaja neke stvari pale ali neke i ne. pa ti drugčije ne mogu pomoći.  Ha.

DJ+

ok.. jedan po jedan :)

@captain_soap_McTawish: nije moj laptop, niti moj hard...

@ihush: nisam lupao ok, jer me ne pita recycle bin kada brišem filove... sve se može vratiti ali ne mislim davati bijesne pare za to, jbg ako ne ide ne ide...

@Master Infirmiy: thanx... ako ne bude išlo probam i tako

ali svakako hvala vam svima na velikoj pomoći!

napravim update kada zavrsi s restorom....

16 godina

-pokušaj s nekim prograom za 'undelete' mislim da je recuva free.

Svi rade na sličan način, poskeniraju disk i odabereš što želiš vratiti. U ovom slučaju nisu potrebne nikakve posebne mogućnosti, samo osnovno vraćanje obrisanog. Uvijek je bolje kopirati na neki drugi disk, ali u ovom slučaju može i samo vraćanje...

-trebalo bi raditi.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
evo mali update...
ugl. nakon sto je vratio dokumente, dio njih je neupotrebljiv... imaju ekstenziju i istu veličinu ali ih nece otvoriti... neam pojma al ne da mi se vise s time zezati... ako netko ima neki konstruktivan prijedlog slobodno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice