Slika na monituru poludi

poruka: 7
|
čitano: 2.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 mjeseci
neaktivan
Slika na monituru poludi

Zdravo, sastavio sam novi komp i ugradio staru grafu (1070ti) unutra koja se korisi vec dulje vrijeme, skinuo sam najnovije drivere i sve no u zadnje vrijeme ponekad vidim titrave crte na ekranu i od danas, kad sam pokrenuo cyberpunk, sve je poludjelo da bi se samo popravilo, ubiti vecina slike je poplavlq SAMA OD SEBE I kad sam zamijenio dp port na hdmi port signal da vidim jel nesto s konektorima, na kraju se samo popravilo no zanima me jel grafa crkava.

primjer primjer

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 14:17 (Classic_mouse).

1 0 hvala 1
13 mjeseci
neaktivan
Re: Slika na monituru poludi

I ako nije problem, ima li netko grafu viska u rangu s 1070ti, jer ako mi umre necu bas puno moci raditi, a ona mi je ionako bila za dokle god ne skupim novce za jacu

4 godine
Slika na monituru poludi

Imam ja 4070ti malo je jaca ali viska mi je slobodno dođi po nju

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2024 17:22 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 mjeseci
neaktivan

Takva mi je pak malo skupa za budjet nazalost

10 godina

imam ja 3060 12gb... cijena po dogovoru... baš si mislim staviti na oglase

3 godine
protjeran
Slika na monituru poludi

Ako je zanimljivo imam 1060 6gb, malo ispod ranga 1070ti, ali je i cijena niža, izvrsna za imat grafu u rezervi dok se ne kupi nešto brže .

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slika na monituru poludi

Pozdrav. i moj ekran je počeo ludjeti. Zadnjih par dana su se počele pojavljivati bijele crte na laptopu i ekran počinje treperiti. Danas sam primjetila da se to redovito dogodi nakon što se ekran ugasi nakon pet minuta neaktivnosti. Stavljam YouTube video koji prikazuje problem. Fa li je problem hardverski ili softverski? Laptop je Acer Aspire 3 (A325-41-R8TP)

MOLIM VAS SAVJET I POMOĆ.

Truth is the truth hurts ... Dont you agree??
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice