Screen tearing.

poruka: 9
|
čitano: 2.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Screen tearing.

Imam novi laptop, Samsung B950 Notebook "NP300E5Z". Dobila sam ga prije desetak dana i sve je okej, odličan je, brz, nema nikakvih problema osim što kada igram World Of Warcraft dolazi do screen tearinga samo kada je punjač uključen u laptop. Dakle, igrica normalno ide dok je isključen punjač, ali čim uključim da se puni dolazi do kočenja slike, izbaci me iz igrice i pojavi se WoW error. Nije do igrice, jer je istu skinuo moj dečko i kod njega na laptopu radi normalno. U servisu govore da je do igrice, ali nije. Isto mi se dešava i kada pokrenem PES 2013. Da li je neko imao sličan problem i postoji li rješenje? Unaprijed hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 17:53 (Necrophagia).

2 0 hvala 0
14 godina
Re: Screen tearing.

Cura koja igra PES. Zakon {#}

Pokusaj u igrama ukljuciti v-sync.

btw. Ako si ga kupila nedavno nemoj ga puno koristiti dok ti je punjac ukljucen. Pusti neka se napuni do kraja pa ga onda isprazni. Nemoj biti kao moja tetka.Njen laptop kada iskljucim iz punjaca radi oko 3:26 min, pa se ugasi {#}

Edit: Tek sam kasnije vidio da sam napisao iskljuciti..to sam procitao na engleski pa sam malo pogrijesio u prijevodu

I hit the CTRL key but I'm still not in control!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 1:19 (coso9288).
15 godina
Screen tearing.

Pokušaj uključiti Vsync,jer onda ide FPS do granice koju monitor dopušta i ne bi trebalo biti tearinga..ako je isključen znači da FPS ide preko toga i u večini slučajeva se događa tearing.

Jesi probala izvaditi bateriju i igrati samo dok je laptop na punjaču bez baterije?

Da li si možda isključila AERO opciju dok igraš ako imaš Win7?

Pogledaj si postavke za korištenje energije dok je laptop na bateriji i na punjaču dok se puni,možda je i tamo nešto uključeno/isključeno što utječe na igru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Skontala sam da si pogriješio, i znam na šta si mislio, jer mi svi govore da uključim v sync, ali ne pomaže. Uključila sam i opet je sve kao i kad nije uključen..

12 godina
neaktivan

Kao što rekoh neće da radi kako treba ni kad sam uključila vsync.
Izvadila sam bateriju i igrala sam na punjaču bez nje, i opet je bio isti problem prisutan.

Pokušala sam i sa AERO opcijom, ali ništa..

Svejedno, hvala. :D

14 godina

Kazes da si nosila u servis. Je li to servis gdje si kupila laptop?

12 godina
neaktivan

Pa da. Njihov servis.

14 godina
Screen tearing.

Koji govnari.Kako mogu reci da je do igrice? Pokusaj biti malo "bezobraznija" pa im reci neka ti ponovno dignu windowse pa neka pokusaju opet.Ako imas garanciju tvoje je potrosacko pravo da uredaj koji si kupila radi kako treba.

PS. Pokusaj reinstallirat drivere od graficke

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Screen tearing.

Imao sam isti problem sa novim Acerom. Dosta ja skcreen tearing kod gledanja filmova i skrolanja opcenito.

Rjesenje: insalirajte najnovije drivere za grafiku sa stranica proizvođača. Ako već imate drivere koje vam je windows instalirao izbrišite i stavite nove koje ste skinuli.

Ja sam skinuo ovdje za integriranu grafiku od intela (imam v5 5200U procesor).

http://www.intel.com/p/en_US/support/highlights/graphics/4cp-hd4400gfx

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice