Safely Remove Hardware problem

poruka: 6
|
čitano: 4.435
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Problem je u sigurnom uklanjanju eksternog harda pomoču opcije Safely remove hardware.Operativni sustav je Windows 7 ,a hard StoreJet Transcend.

Konstantno se javlja poruka da neki program se koristi s njim (slika), mada je sve isključeno.

Pokuša san na razne načine ( i restart) ali uvik ista stvar.Inače usb stickove uredno uklanja.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Skini si OpenedFilesView i vidi koji ga proces koristi

Fućkaj ga!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Safely Remove Hardware problem

vjerojatno ti se nešto sprema na njega, provjeri si i skrivene datotke. ja sam nedavno radio disk celanup svih diskova, s tune up utilities, pa mi je detektirao da sam na ext hardu imao spremljeno oko 5 giga iz recycle bina? također os win 7.

15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

vjerojatno ti se nešto sprema na njega, provjeri si i skrivene datotke. ja sam nedavno radio disk celanup svih diskova, s tune up utilities, pa mi je detektirao da sam na ext hardu imao spremljeno oko 5 giga iz recycle bina? također os win 7.

Ja sada izbriso 13,5 giga ONtopic Probaj unlocker skinuti http://www.brothersoft.com/download-unlocker-208761.html

16 godina
Daniman123 kaže...
robisierra92 kaže...

Ja sada izbriso 13,5 giga ONtopic Probaj unlocker skinuti http://www.brothersoft.com/download-unlocker-208761.html

Unlocker 1.8.9 ne pomaže.Malo san kopa po internetu i ima bit da je to problem kod Win 7.

17 godina

Meni je stalno na tom popisu safely remove hardver i sata hard disk. Jel se može nekako maknuti s popisa jer se bojim da ga slučajno ne otpojim.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice