Pozdrav svima, post će malo biti duži...
Pročitala sam slične teme ali nisam uspjela naći odgovor.
Molim za pomoć i bilo kakve ideje jer ja više nemam ni jednu...
Komp kupljen prošle godine u 5 mj. i od tada je ukupno bio kod mene doma 2-3 mj., sve ostalo je proveo u servisu.
Od prvog dana sistem se jednostavno rušio, blue screen - reinstalirani windowsi 7 i odnesen u servis. vraćaju ga nakon tjedan dana, njima sve ok. Meni se opet ruši (blue screen, po onim porukama koje upućuju na nešto dolazim do zaključka da bi mogla biti memorija). Testiran Memtestom - greška u hardveru. vraćam ga u servis, oni kažu da su zamijenili memoriju i da je sve ok. Nakon nekoliko dana rada opet isto - blue screen. Testiran antivirusnim - čisto, probam reinstalirati windowse - nema šanse, čim se boota cd sistem se ruši. Nosim ga opet u servis, testiraju ga na svim mogućim testovima i kažu da su zamijenili matičnu i da je opet sve ok. Vraćam ga doma , pokušavam mu instalitari windowse nazad i opet se ruši kao i prije! Opet u servis - njima je sve u redu i da oni tu ne mogu ništa!!
Na kraju sam komp otvorila sama i više im ga ne vraćam u servis jer samo navlače i zavlače a ni oni nemaju pojma što mu je.
Uglavnom, kompjuter radi nekoliko sati (nekad čak i dan-dva) dok se jednostavno ne sruši sam od sebe - igram li igricu, kopiram li nešto ili surfam - svejedno je, nema pravila!
Zamijenila sam hdd - opet radi nekoliko sati pa se sruši, zamijenila sam napajanje - isto!
Nemam više ideje što bi mu moglo biti, ako ima koja dobra duša neka pomogne jer sam na rubu da ga zapalim!
Konfiguracija - MBO ASROCK 770DE
AMD ATHLON X2 250 3.0
G.SKILL 4GB RAM DDR3 1333
SAPHIRE RADEON 4850 1GB DDR3
CORSAIR 400 W
HDD WD CAVIAR BLUE 500 GB SATA